luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Soorten luiers

Ben je van plan om luiers te kopen? Vooral als je je voor het eerst oriënteert op het kopen van luiers kan dit een enorme uitdaging zijn. Er zijn immers zoveel verschillende soorten luiers. Van wegwerp en katoenen tot wasbare en zwemluiers. De meest verkochte soort is tegenwoordig de wegwerpluier. Maar ook binnen dit segment heb je verschillen types. Denk aan de All-in-one, pocket, of tweedelige luier. Allemaal hebben ze zo hun voordelen en nadelen. Op Luiersvergelijken.com kan je uitvoerige informatie vinden over de verschillende verkrijgbare soorten. Maak hieronder direct je keuze voor meer informatie. Je vind vervolgens ook de verschillende merken die dit type verkopen. Als er specifieke aanbiedingen zijn voor het soort luier dan kan je deze doorgaans ook terugvinden op deze website.

soorten luiers

Verschillende soorten luiers uitleg

Vroeger werden de katoenen luiers veel gebruikt. Het grote voordeel hiervan was dat je deze opnieuw kunt gebruiken. Tegenwoordig zien we dat de wasbare luier nog steeds wel gebruikt wordt, maar wel in veel mindere mate. Veruit de meest populaire soort is vandaag de dag de wegwerpluier. Deze is verkrijgbaar in de meeste winkels, drogisterijen, webshops en supermarkten. Alle grote bekende (huis)merken als Albert Heijn, Kruidvat, Pampers en Huggies verkopen eigenlijk alleen nog maar deze wegwerp-variant. Deze merken bieden in aanvulling daarop ook vaak een aantal varianten luierbroekjes. Zoek je een speciaal soort waarmee jouw kindje een droge nacht kan beleven? Bekijk dan ook het kopje over de nachtluiers. Daarnaast zien we ook een stijgende vraag naar de zogenaamde biologische luiers. Biologisch, duurzaam en “groen” zijn tegenwoordig hipper dan ooit. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer ouders kiezen voor deze biologische luiers.

Andere onmisbare producten voor je baby
In het hele proces van de baby verschonen en droog houden komen er nog veel meer producten bij kijken die je kunt gebruiken. De meest gangbare zijn misschien wel de babydoekjes en billendoekjes. Eigenlijk zijn ze onmisbaar bij elk gezin met baby’s. Bekijk ook de pagina met meer informatie over de luiertas. Zo’n tas biedt genoeg ruimte om voldoende pampers op te bergen.