luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Biologische luiers

Op zoek naar biologische luiers voor jouw kindje? Wist je dat wegwerpluiers enorm belastend zijn voor het milieu? Zoek jij een luier die enerzijds duurzaam is voor het milieu, en anderzijds het optimale comfort biedt voor jouw baby? In deze pagina behandelen we het populaire onderwerp van biologische luiers. Welke soorten zijn er, wat zijn de kosten en welke aanbieders kennen we? Klik direct door naar de meest bekende aanbieders zoals Attitude Ecologische Luiers en  Wiona Biologische Luiers voor meer informatie en aanbiedingen. Hieronder sommen we de meest gangbare biologische varianten op. Tip: op zoek naar biologische babydoekjes? Ook deze zijn sterk in opkomst!

biologische luiers aanbieding

Biologische wegwerpluiers
De meest voorkomende biologische variant. Deze luier is eigenlijk hetzelfde als een wegwerpluier van bijvoorbeeld Pampers. Het verschil is dat het materiaal biologisch afbreekbaar is. Je geniet dus enerzijds van het gemak van een wegwerpluier: snel en eenvoudig vervangen, een vieze luier gooi je gewoon weg. De prijs van dit type ligt ongeveer op het niveau van niet-biologisch A-merk. Tip: bekijk eens het assortiment van Aldi.

Katoenen luiers
Een andere populair biologische oplossing is de katoenen luier. Dit type bestaat uit 2 onderdelen. Een katoenen doek en een vlieslaagje. Dit laatste bevat de ontlasting en kan je door de WC spelen. De katoenen luier kan je vervolgens in de wasmachine doen (op 60 graden). Het kost je dus iets meer werk. In de regel is dit een goedkopere oplossing dan (biologische) wegwerpluiers.

Biologische luiers aanbieding

Ben je enthousiast geworden over de biologische luier? Vaak is dit type net iets duurder dan een niet-ecologische variant. Om jou toch over de streep te halen verzamelen wij op Luiersvergelijken.com alle biologische luiers aanbiedingen. Van  niet-bio merken als Kruidvat MeegroeiLuiersKruidvat Newborn luiers en Libero Luiers. Maar ook zeker van biologische varianten van bijvoorbeeld Attitude en Wiona. Daarnaast zijn er in Amerika een aantal zeer populaire aanbieders van bio-luiers zoals Bambionmo en Bumgenius. Zelf een aanbieding van biologische luiers gevonden? Laat het ons gerust weten!