luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Luiertas

Je herkent de situatie vast wel. Je gaat ergens heen met jullie kleintje en er moeten ontzettend veel spullen mee. Luiers, doekjes, spelletjes, speelgoed en nog tientallen andere dingen. In een luiertas stop je gemakkelijk de Teddy Care Luiers of Huggies Little Walkers Luiers die jullie kleintje draagt. Waar je ook heengaat, je hebt alle benodigde spullen altijd bij de hand. Een hippe en trendy tas is ook nog eens erg leuk. Je kunt ze gemakkelijk combineren met de kinderwagen. Vaak kun je bij de aanschaf van de maxi-cosi of wandelwagen ook een luiertas met korting bestellen.

Luiertas aanbieding

Stop jij de Huggies Super Dry Luiers of Huggies NewBorn Luiers in een plastic tasje of in een nette vlotte luiertas? Online zijn er veel luiertas aanbiedingen bij bol.com, Wehkamp en natuurlijk de prenatal. De kleine tasjes kosten zo’n 40-60 euro. Je hebt ook luxe luiertassen van leer die meer dan €200 op het prijskaartje hebben staan. Het ligt er maar net aan was je wensen zijn. Wil je een vrolijke tas of meer een zakelijke koffer? Je hebt er toch een nodig. Vergelijk leuke tasjes en bestel met korting via luiersvergelijken.com.

luiertassen

Wat is een goede luiertas?
Er zijn veel verschillende soorten luiertassen te koop. Groten en kleinen. In het rood, wit, zwart of bruin. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er is wel een luiertas in die bepaalde kleur. Vaak kies je zo’n tas omdat hij past bij jullie kinderwagen. Zeker omdat je hem natuurlijk vaak wilt meenemen. Verder moet hij groot genoeg zijn.

Waarom heb ik een luiertas nodig?
Waarom jij een luiertas nodig hebt? Er zijn ouders die Wegwerpluiers los in een tasje meenemen als ze op visite gaan. Net als de babydoekjes en andere kinderspullen. Een speciale babytas is dan veel handiger. Je hangt hem om de kinderwagen/wandelwagen en hebt zo altijd alle belangrijke spullen bij de hand wanneer je op pad gaat met je kleintje.