luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Babydoekjes

Gebruik jij al babydoekjes? Misschien herken jij jezelf wel in het profiel van Sandra: Ze koopt vaak Magics Luiers en Naty Luiers en besteld daarbij schoonmaakdoekjes voor haar baby. Waarom? Je wilt natuurlijk niet met keukenpapier op de huid van je kindje. Het huidje van babies is gevoelig en ze vinden het niet fijn als er schurende doekjes over hun huid gaan. Dit kan irritatie veroorzaken. Rode plekjes of uitslag zie je vaak bij baby’s die niet worden schoongemaakt met goede babydoekjes. Jij wilt toch ook het beste voor je kindje? Bestel daarom babydoekjes online bij wehkamp of bol.com. Je kunt ook een van de online drogisterijen bezoeken om te kijken naar aanbiedingen (zoals zwitsal).

Babydoekjes aanbieding

Deze week zijn ze weer met korting te koop: de Pampers Baby-Dry luiers, Pampers Active Fit luiers en natuurlijk Pampers New Baby luiers. Je besteld daar nu gemakkelijk goede babydoekjes bij. In de reclame van kruidvat, etos en DA zijn ze regelmatig te vinden. Vooral de zwitsal babydoekjes. De heerlijke frisse geur die ruikt naar baby is goed voor de huid van jouw kindje. Even snel etensresten afvegen of het gezichtje schoonmaken. Kleine kinderen vinden dat soort aanrakingen vaak niet erg prettig. Door een doekje te kiezen met een prettige geur kun je dit negatieve gevoel wat beperken. Houd tijdens het eten of als je even gaat wandelen dus altijd een babydoekje bij de hand.

babydoekjes zwitsal

Wat zijn goede doekjes?
Wanneer je doekjes voor de baby gaat kopen is het belangrijk dat je let op de zachtheid bijvoorbeeld. Ook de geur kan een reden zijn voor het wel of niet kopen van dit product. Er zijn veel verschillende soorten doekjes. Er zijn zelfs speciale billendoekjes voor je kleintje te koop. Deze zijn helemaal hygiënische om de billetjes af te vegen. De gewone babydoekjes gebruik je vaak voor de snoet of om snel iets af te vegen.