luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Wasbare luiers

Ben je aan het uitzoeken wat de ideale soort luier is voor jouw kleine? In deze post vind je meer informatie over de wasbare luiers. Dit is eigenlijk de tegenhanger van de wegwerpluier waar je ook uitgebreide informatie over kunt lezen op deze website. De wasbare luier is een tijdje uit beeld geweest bij jonge ouders. Waarom? Met name omdat grote merken als Pampers en Huggies en Bumblies op grote schaal adverteren met hun wegwerp-alternatief. Hetzelfde geldt voor winkels en drogisterijen als DA. Dit type luier speelt met name in op het gemak. Maar er zijn gelukkig nog steeds voldoende redenen om wel voor een wasbare luier te kiezen. We vertellen jou graag meer over de voordelen van dit type.

Het meest belangrijke pluspunt van de wasbare luier is dat het een stuk beter is voor het milieu. Wanneer je voor de wegwerp-luier kiest dan resulteert dit in enorm veel afval. Ga zelf maar na hoe vaak je per week de luier verschoont en deze in de luieremmer gooit. De wasbare luier kan je gewoon opnieuw gebruiken. Dit is nog een stuk voordeliger ook! Een ander voordeel van dit soort luier is dat het kind sneller zindelijk wordt. Hoe dat komt? Bij de katoenen luier voelt het kind namelijk dat het nat is. Dit zit niet comfortabel. Op het eerste gezicht lijkt dat een nadeel, maar uiteindelijk blijkt dat kinderen met dit type luier sneller zindelijk worden. Een ander (niet onbelangrijk) voordeel van dit type is dat het een stuk goedkoper is. Je kan de luiers namelijk opnieuw gebruiken. Het nadeel van de wasbare luier is dat het meer tijd kost. Je moet luiers wassen, drogen, opvouwen enz. Je bent er gewoon net wat meer tijd aan kwijt.

Wasbare luiers aanbieding

wasbare luiers
Wasbare luiers in alle kleuren en met leuke printjes

Vind jij dat de voordelen van dit type opwegen tegen de nadelen. En wil je dit type luier eens proberen met je kindje? Dan is het natuurlijk helemaal interessant als je een passende wasbare luiers aanbieding kunt vinden. Gelukkig is dit type luier regelmatig in de aanbieding bij uiteenlopende winkels, drogisterijen en supermarkten. Je vind hier regelmatig speciale voordeelverpakkingen of acties als 50% korting (of 2 halen 1 betalen). Op onze aanbiedingen pagina kan je per merk eenvoudig en snel de actuele en lopende wasbare luiers aanbiedingen bekijken. Zie ook op de specifieke merkpagina’s als Bambo nature Luiers en Bebino Luiers. Tip: zoek je een handige luier voor in het zwembad? Lees ook onze informatie over de Zwemluiers.