luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Billendoekjes

Gebruik jij al billendoekjes? Ze zijn er in veel soorten en maten. Zo vind je zwitsal doekjes voor alle huidtypes, allergische huid, droge huid, geïrriteerde huid, gevoelige huis, normale huid en voor de pasgeboren baby. Ook zijn er pampers doekjes. Deze bestel je bijvoorbeeld samen met de Pampers New Baby Sensitive luiers, Pampers Easy Up en Sweet Care Luiers. Ze zijn altijd handig om bij je te hebben. Zowel voor het verschonen van de baby als het snel opruimen van gemorst melk, spuug of andere dingen. Bestel al je baby producten gemakkelijk online en laat ze thuisbezorgen.

Billendoekjes aanbieding

Regelmatig vind je billendoekjes in de aanbieding. Je hoeft de folders van kruidvat, trekpleister of supermarkten maar op te doen en de baby reclame’s vliegen je om de oren. Leuk natuurlijk, maar wat zijn nou echt scherpe prijzen? Op luiersvergelijken.com vind je direct de winkels met de hoogste kortingen en beste prijzen. Zo betaal jij nooit te veel en heeft je baby heerlijke schone billetjes. Je kunt kiezen voor Neutral 0% Parfumvrij. Boxen met 300 stuks of zelf 1000+ doekjes. Kies je voor zeepvrij? Of PH neutraal? Daarnaast is er ook nog een hypo-allergeen variant. Veel te kiezen dus.

billendoekjes pampers zwitsal

Waarom billendoekjes gebruiken?
Het gebruik van billendoekjes is aan te raden bij baby’s. Even de billetjes schoonmaken voordat er een nieuwe Pampers Simply Dry luier wordt omgedaan is wel net zo fris toch? Ook als je in bad gaat of het kindje weglegt voordat ze gaan slapen is een fris kontje wel zo prettig voor de baby.

Wat zijn goede billendoekjes?
Iedereen heeft ze wel in de Luiertas, de zwitsal billendoekjes. Ze zijn niet te missen. Maar wat zijn nou goede doekjes? Het is belangrijk dat een doekje fris is en vooral stevig. Als je de billen afveegt wil je niet dat je vinger door het papier heen drukken natuurlijk.