luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Wegwerpluiers

De wegwerpluier is een van de meest gekochte soorten luiers in Nederland. Dat heeft alles te maken met het gemak en de manier waarop (web)winkels stunten met flinke aanbiedingen. De meest bekende aanbieders als AH, Pampers, Huggies en Kruidvat bieden stuk voor stuk met name wegwerpluiers aan. Mensen houden nu eenmaal van gemak, en daar past dit type product perfect bij. Heeft jouw kindje zijn behoefte gedaan? Dan vouw je ‘m dicht en gooi je deze in de luieremmer. Je kunt daarna meteen een schone nieuwe pakken. Je hebt er amper omkijken naar. Ook is het draagcomfort van zo’n luier erg goed. Het alternatief is een wasbare variant. Dit is een stuk duurzamer, en bovendien veel voordeliger. Meer over het verschil tussen deze twee soorten vind je onderaan de pagina.

wegwerpluiers
Wegwerpluiers van het merk Pampers zijn erg populair

Wegwerpluiers aanbieding

Bij vrijwel alle winkels (denk aan een Albert Heijn, DA of Trekpleister luiers) springt dit type eruit. Grote merken als Pampers en Huggies maken dan ook flink reclame. De wegwerpluiers aanbieding vind je eigenlijk in alle folders en reclame-uitingen van grote supermarkten en drogisterijen. Ook op televisie zie je veel aanbiedingen van wegwerpluiers. Erg populair zijn bijvoorbeeld de maandboxen en voordeelpakken. Bij deze XL-dozen gaat de stukprijs van een wegwerpluier drastisch omlaag. Heb je een merk gevonden (bijvoorbeeld Toujours) dat jullie en jullie kindje prettig vinden? Dan is het advies om speciaal naar acties van maandboxen en voordeelpakken te zoeken. Hiermee kan je op jaarbasis een flink bedrag besparen.

Wegwerpluiers of wasbare luiers
De voordelen van wegwerpluiers spreken voor zich. Het is vooral het gemak waarom mensen kiezen voor dit soort. Maar er zijn ook een aantal nadelen aan luiers die je weggooit. Deze luiers beschikken namelijk over een enorm absorberend vermogen. De kids merken amper dat ze “nat” zijn. Verschillende onderzoeken tonen aan dat het proces van zindelijk worden hierdoor vertraagd wordt. Ook zijn de wegwerpluiers slecht voor het milieu. Denk aan de enorme berg met afval die ontstaat. Tenslotte willen we benoemen dat dit type ook een stukje duurder is dan de wasbare variant. Wil je toch eens weten of katoenen luiers geen geschikte oplossing voor jou is? Of wil je bijvoorbeeld meer informatie over de wegwerpluiers van Huggies Super Dry? Op deze website vind je nog veel meer relevante informatie en aanbiedingen.