luiers aanbieding

Welk type pampers moet ik kiezen?

Overweeg jij om luiers van het populaire merk Pampers aan te schaffen? Dan zijn er nogal wat verschillende mogelijkheden. Wanneer je een webwinkel van bijvoorbeeld AH.nl, Bol.com of Wehkamp bezoekt zie je allerlei verschillende merken, types en maten. In deze blog vind je een handige keuzegids. Zo weet jij precies welk type Pampers jij nodig hebt voor jouw baby.

New Baby
De beste luiers voor pasgeboren baby’s. New Baby Pampers hebben een uitsparing voor de navelstreng, een urine indicator en een extra toplaag voor zachte ontlasting. De extra toplaag zorgt dat de ontlasting beter bij de tere billetjes wordt weggeleid, om irritatie te voorkomen. Er is een speciaal startpakket met ruim voldoende luiers en billendoekjes om je baby een maand lang zorgeloos te kunnen verschonen. Het biedt de beste bescherming en comfort voor de allerkleinsten. De Pampers Sensitive doekjes zijn zacht en bevatten een vleugje kalmerende lotion en ingrediënten om irritatie van de huid bij je baby te voorkomen.

Active Fit
Pampers Active Fit gaan minder doorhangen doordat het vocht beter over de luier wordt verdeeld. Daarnaast geeft je baby maximale bewegingsvrijheid, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. Kortom, de beste luier voor overdag.

Baby Dry
De beste Pampers voor de nacht, met extra absorberende banen, zodat je baby droog blijft tijdens de nacht. De flexibele zijkanten zorgen voor comfort en een zeer goede bescherming tegen lekken.

Aanbiedingen vergelijken en online bestellen

Een keuze kunnen maken? Via de aanbiedingen pagina van Pampers vind je actuele acties en promoties. Zijn de New Baby, Active Fit of Baby Dry luiers in de aanbieding? Dan kan je dit hier allemaal terugvinden. Vaak kan je de aanbiedingen online bestellen. Het voordeel is dat het vaak gratis wordt bezorgd en je dus niet in de winkel hoeft te slepen. Ook kan je bij bijvoorbeeld Albert Heijn je overige boodschappen laten meebezorgen. Andere tip: de baby pasfoto.

Waarom zijn Pampers zo populair?

Het merk Pampers is al jarenlang het meest populaire merk luiers in Nederland. Maar waarom is dit merk zo populair? En is dat terecht? In deze blog vind je er alles over!

De belangrijkste voordelen van dit merk zijn de goed isolerende werking en de comfortabele pasvorm.  Een andere reden waarom een hoop mensen kiezen voor het aanschaffen van dit merk luiers is het feit dat deze in alle supermarkten en bijna alle drogisterijen verkocht worden. Hierdoor zijn ze overal in Nederland te verkrijgen en is het verder geen probleem als je om wat voor reden ze met spoed moet kopen. Behalve supermarkten en een hoop drogisterijen worden de luiers ook in veel andere winkels aangeboden. Aangezien dit merk luiers zo’n gewild product is, hebben deze winkels vaak ook een ruim aanbod, waardoor ze bijna nooit uitverkocht zijn. Types als Active Fit zijn al jarenlang zeer populair.

Het merk is duurder, maar daar is de kwaliteit ook naar
De luiers van dit merk zijn vaak wel duurder dan de meeste luiers die worden aangeboden, maar geen enkele andere luier kan de kwaliteit evenaren. Om het toch allemaal betaalbaar te houden voor iedere portemonnee zijn deze luiers bij een hoop winkels regelmatig in de aanbieding te vinden. Mocht je dus op zoek zijn naar aanbieding Pampers voor een betaalbare prijs, hou dan de aanbiedingen nauwlettend in de gaten en profiteer mee. Ook op het internet zijn regelmatig kortingscodes enzovoorts te vinden, waardoor ze een stuk betaalbaarder worden. Als je het dus slim aanpakt kun je ook deze luiers kopen voor een zeer interessante prijs.

Vrijwel geen luieruitslag
Het zijn dus erg populaire luiers door de kwaliteit die niet wordt overtroffen door andere luier merken. Ten eerste richten ze zich op het afleveren van luiers van goede kwaliteit, door veel aandacht te besteden aan de isolatie en de materialen waar de luiers van gemaakt zijn. Bijna geen één baby die ze gedragen hebben heeft om deze reden dan ook geen last van luieruitslag, degene die het wel hebben zijn vaak allergisch voor bepaalde materialen die verwerkt zijn in de luier.

Uniek draagcomfort
Ten tweede richt de aanbieding Pampers zich op het draagcomfort, het is immers wel belangrijk dat baby’s zich vrij kunnen bewegen en dus dat de luier zich aanpast aan de lichaamsbewegingen. Om deze reden heeft het bedrijf zich dan ook gericht op luiers die geschikt zijn voor bijna alle situaties die zich voor kunnen doen.

Aangezien de luiers met zoveel enthousiasme door ouders worden ontvangen zijn die luiers dan ook bijna overal te verkrijgen. Het is dus geen enkele probleem om aan luiers te komen en om het allemaal nog wat leuker te maken, zijn er regelmatig interessante aanbiedingen waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt door veel ouders. Door ze te kopen door middel van een Pampers aanbieding kan dit een hoop geld schelen.

De geschiedenis van de luier

De luier zoals we die op de dag van vandaag kennen heeft een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en ontwikkelt zich nog steeds. Regelmatig zijn er weer nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de luier nog comfortabeler, beter en milieu vriendelijker wordt.

De ontwikkeling van de luier gaat eeuwen

Al in de oudheid werden verschillende manieren verzonnen om de uitwerpselen van baby’s op te vangen. In die tijden werd dit gedaan met behulp van dierenhuiden die om de baby’s werden gevouwen.Bij de Egyptenaren zijn zelfs geschriften gevonden waarin werd aangegeven dat er sprake was van een soort luiers die ze gebruikten voor hun baby’s.Later zijn de huiden vervangen door katoenen lappen die in de jaren 50 met behulp van veiligheidsspelden werden vast gezet en die gekookt moesten worden om de bacteriën te doden. Dit koken bracht veel werk met zich mee, daarbij was het een vieze aangelegenheid waar veel vrouwen tegenaan keken.

In de jaren 50 werd de katoenen stof vervangen door een broekje gemaakt van parachutestof. Dit broekje was ontworpen en gemaakt door een Amerikaanse moeder (Marion O’Brien) en werd met veel enthousiasme ontvangen door andere moeders.

De parachutestof was een stuk gemakkelijker schoon te maken, doordat deze stof waterafstotend is en zat een stuk comfortabeler. Het broekje gemaakt van parachutestof was een stuk gemakkelijker schoon te krijgen.Behalve dat de katoenen stof werd vervangen, werden ook de veiligheidsspelden vervangen door drukknopjes waardoor het een stuk gemakkelijker was om een luier aan te doen.Slechts een paar jaar later ontstond het idee van een wegwerpluier, waarbij er gebruik zou worden gemaakt van papier dat vocht zou absorberen. Doordat er geen animo was om deze op de markt te brengen kwam de ontwikkeling weer stil te staan.

De ontwikkeling van de papieren luier

Een paar jaar later was er meer animo voor het idee achter de papieren luier en werd de wegwerpluier ook daadwerkelijk op de markt gebracht onder de naam Pampers. Er ontstaat steeds meer animo voor deze luier, waardoor er steeds meer bedrijven deze op de markt gaan brengen.De eerste aanbieder is Pampers, maar later komen er steeds meer merken bij. Toch wordt de luier vaak in de volksmond vaak nog steeds Pampers genoemd, terwijl dat eigenlijk een merknaam is in plaats van een productnaam.

In het begin werden ze ontwikkeld met een plakstrip, later wordt deze plakstrip vervangen door een sluiting met klittenband. Dit zorgt ervoor dat het nog gemakkelijker is om de baby te verschonen. Ook zijn de luiers door de jaren heen flink dunner geworden en hebben ze een beter absorptie vermogen gekregen waardoor het draagcomfort ook flink is toegenomen.De concurrentie neemt onder de aanbieders flink toe en er ontstaat een hevige concurrentiestrijd. Deze strijd brengt met zich mee dat de luier steeds verder ontwikkeld wordt, waardoor het absorptie vermogen en het draagcomfort flink toe neemt.

Nog gebruiksvriendelijker en meer comfort
Vandaag de dag is deze concurrentiestrijd nog steeds gaande en worden er regelmatig weer nieuwe technieken op de markt gebracht die ervoor zorgen dat ze steeds gebruiksvriendelijker, comfortabeler en milieuvriendelijker worden. Vooral de milieuvriendelijkheid staat de laatste jaren hoog op de agenda van vele verschillende aanbieders. Het is dus te verwachten in de toekomst dat er steeds meer luiers op de markt komen die geen verder schade aanrichten aan het milieu.Kortom, door de eeuwen heen is de luier flink ontwikkeld en in de toekomst is te verwachten dat de luier alleen maar verder ontwikkeld wordt waardoor deze nog comfortabeler, milieu vriendelijker en beter wordt.

Bespaar honderden euro’s op luiers!

Jonge ouders komen er vaak al snel achter dat luiers duur zijn en voor hen een grote kostenpost worden. Het zoeken naar de juiste luiers van goedkopere merken en de beste aanbiedingen zorgt ervoor dat je al gauw honderden euro’s bespaart. Lees hieronder meer over besparen op luiers en actuele aanbiedingen.

Hoeveel luiers zijn er ongeveer per kind nodig?

Bij onderstaande berekening voor het aantal luiers die je kindje nodig heeft gaan we uit van het gemiddeld. Dit kan dus minder of zelfs meer zijn.

Jaar 1. Het eerste jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 7 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 2555 luiers.

Jaar 2. Het tweede jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 5 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1825 luiers.

Jaar 3. Het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Jaar 4. Ook het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Schatting totaal aantal luiers per kindje: 7300. Dit zijn dus een flink aantal luiers die er gekocht moeten worden voor je kindje. Gemiddeld is de prijs per luier 30 cent. Als je dan gaat rekenen kom je in totaal uit op €2190 aan luiers per kind. Maar wat als je gebruik maakt van aanbiedingen? 10% korting bespaart je al ruim 200 euro, maar wat dacht je als je 25% korting ontvangt. Bij 25% korting bespaar je al gauw meer dan 1000 euro. Dat is natuurlijk de moeite waard!

Luiers in de aanbieding

Er zijn altijd wel luier aanbiedingen te vinden op het internet. Als je op zoek gaat naar het merk luiers dat je gebruikt in combinatie met “sale”, “aanbieding” of “korting” vind je genoeg mogelijkheden om te besparen op luiers! Is er geen aanbieding te vinden? Dan kan je met deze actiecode voor Drogisterij.net altijd profiteren van korting op luiers!

Online internet luier heeft de toekomst?

Zoals iedereen weet dragen niet alleen baby’s en kinderen luiers. Ook volwassenen kunnen om wat voor reden dan ook afhankelijk zijn van een luier voor volwassenen. Recentelijk is daar een nieuw soort product bij gekomen. De e-luier zal de oplossing zijn voor capaciteitsproblemen in de zorg. De introductie van de e-health luier moet de zorg in verpleeghuizen aanzienlijk verbeteren. De luier is uitgerust met technologie die aangeeft wanneer er verschoond moet worden. Stichting Philadelphia gaat het product als een van de eerste bedrijven in Nederland uitproberen.

Luiers voor volwassenen

Incontinente patiënten vragen veel tijd van zorgmedewerkers. Om de druk op deze werknemers te verlagen is er een speciale e-luier geïntroduceerd. De slimme luier, ontwikkelt door de Deense fabrikant van incontinentiemateriaal “Abena” werkt via sensoren, die het vochtgehalte meten. Medewerkers gebruiken een telefoon of tablet om in verbinding te staan met alle patiënten die een e-luier dragen. Zodra een patient in de luier plast krijgt de medewerker een signaal. Hij/zij zie meteen hoeveel urine er in de luier is terechtgekomen. Zo kunnen ze inschatten hoeveel haast of actie er vereist is.

Slimme Luiers in de zorg

Philadelphia stelt voorop te willen lopen bij de inzet van nieuwe technologie die kwaliteit van leven verbetert en cliënten en medewerkers zelf-redzamer maakt. Philadelphia is een stichting zonder winstoogmerk die via circa 600 locaties in Nederland ondersteuning biedt aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking. Dat een organisatie als deze een proef wil doen met de slimme luier technologie is positief. Wij verwachten dat ook dat er op korte termijn meer ziekenhuizen, zorgcentra’s en mantelzorgers een test met deze internet luiers willen doen.

9 maanden beurs 2017

Ook dit jaar was er weer een 9 maanden beurs. In februari 2017 om precies te zijn. Een groot evenement voor zwangere vrouwen (en hun mannen natuurlijk). Een beurs die zich volledig richt op jonge en aanstaande ouders. Je leest en hoort er alles over zwangerschap, een bevalling en wat je moet doen als je kleintje er straks daadwerkelijk is. Een leuke innovatieve beurs vol met goede en handige workshops. Je wordt als het ware voorbereid op de baby. Echt aan alles wordt gedacht: van hulp bij de bevalling tot de eerste luiers, en van kleding tot hulp in de huishouding. Op de website van de 9maandenbeurs kun je meer informatie vinden over deze dag.

Handige weetjes op de beur

Wat mag ik wel of niet eten als ik zwanger ben? Hoelang moet mijn vrouw slapen om zich op een gezonde manier voor te bereiden op de bevalling? Hoe werkt een bevalling? Hoe kan ik pijnloos bevallen? Hoe werkt borstvoeding geven? Hoe zorg ik ervoor dat mijn baby snel een slaapritme krijgt? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar jij als kersverse ouder mee te maken zult krijgen. Hoe fijn is het dan dat er een beurs is die je hiermee helpt? 5 dagen lang vind dit evenement plaats in de RAI in Amsterdam. Een groot feest en een gezellig dagje uit!

9 maanden genieten
De bedoeling van de 9 maanden beurs is niet alleen een leuk uitje faciliteren. In de basis is het evenement bedoeld om jou als jonge moeder of vader wegwijs te maken in babyland. Uiteindelijk is het doel jullie 9 maanden tijd te geven om in alle rust de wennen aan het idee van vader of moeder worden. Er staan veel bedrijven op de beurs die producten hebben om je hierbij te helpen. Zo staan er maaltijdbox aanbieders en vind je stands met kinderkleding. Ook worden en boeken verkocht die je voorbereiden op het krijgen van een kindje.