luiers aanbieding

Mooie lamp voor in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een unieke lamp voor de kinderkamer of babykamer? De lampen van Land of Kids worden gemaakt met net dat oog voor detail waardoor je een bijzonder item te pakken hebt. Het unieke ontwerp Dandelion laat een schattig tafereel zien met een meisje dat in haar tuin samen met de poes geniet van de natuur en het mooie weer. Met deze lampen is het altijd zomer in de kinderkamer. Maar ook is deze lamp perfect als babykamer lamp.

Uniek design

De Dandelion silhouet lampen zijn een Nederlands design en worden met veel liefde en aandacht ontworpen en gemaakt, met als uitgangspunt blije kinderen die iedere dag weer kunnen genieten van hun lamp. Het silhouet effect in de dandelion lampen geeft een dromerige en fantasievolle sfeer, waar jouw kindje van zal genieten.

Fijne kleuren

De Dandelion lampen worden gemaakt in diverse pastel tinten, waardoor ze een bijzonder fijn licht verspreiden in de kinderkamer en babykamer. Door de ruime keuze in kleuren is er voor iedere kinderkamer en babykamer een passende lamp te vinden.

Lampen met silhouet effect

Het silhouet effect in de lampen van Land of Kids blijft de kleintjes verrassen. De buitenkant van de lampen hebben allen een uni kleur, de keuze voor de hanglampen is roze of oud groen, en ze zijn bedrukt met heel kleine witte strikjes. Wanneer je de lamp aan zet, verschijnen de silhouet afbeeldingen op de lamp, en zal jouw kindje er naar willen blijven kijken! De plafondlampen zijn naast de kleuren oud groen en roze, ook verkrijgbaar in licht geel en bark/lila. Ook voor jongens zijn er silhouet lampen. Bijvoorbeeld de safari lamp.

Eenvoudige bevestiging

De dandelion lampen zijn eenvoudig te monteren. De hanglampen worden compleet met pendelsnoer geleverd, wat ook verstelbaar is tijdens de bevestiging. Als extra optie kun je een diffuser plaat mee te bestellen, deze leg je op de onderste ring van de lamp, waardoor je niet meer direct in het peertje kan kijken, en de verspreiding van het licht nog mooier tot zijn recht komt. Bij de plafondlampen is deze diffuser standaard meegeleverd. Daarnaast wordt er bij de plafondlampen ook een bevestigingsplaatje meegeleverd om de lamp aan het plafond te hangen.

Kwaliteit

De plafondlampen en hanglampen van Land of Kids worden met aandacht, zorg en heel veel liefde geproduceerd in Nederland. Bij de productie van alle lampen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor weet je dat je een lamp koopt met een uniek design en uitstekende kwaliteit waar jij en je kindje jarenlang plezier van zullen hebben.

Pampers Active Fit luiers

Pampers Active Fit luiers zijn speciaal voor de actieve kindjes geproduceerd. Hoewel dit doet vermoeden dat het gaat om luierbroekjes, zijn Pampers Active Fit wel degelijk gewone luiers. De Pampers Active Fit luiers zijn verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 6 en kunnen in elke fase van je jonge kindje dus gebruikt worden. Om te voorkomen dat je steeds de hoofdprijs moet betalen voor luiers, kun je op deze website terecht voor Pampers Active Fit aanbiedingen. Iedere week worden Pampers aanbiedingen hier verzameld en weergegeven. Als je nog gemakkelijker op de hoogte wil zijn, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je elke twee weken, elke maand of elk kwartaal een bericht met Pampers aanbiedingen.

Active Fit of Baby Dry

Pampers Active Fit luiers zijn vergelijkbaar met Baby Dry luiers. De Active Fit is alleen iets dunner. Pampers adviseert ouders om hun kindjes overdag de Active Fit en ’s nachts de Baby Dry aan te trekken. Beide luiers kunnen ondanks het verschil in dikte evenveel vocht vasthouden. De Active Fit luier heeft drie absorberende banen en zorgt dat je baby droog blijft door microparels. Deze bolletjes kunnen vocht opnemen tot dertig keer hun oorspronkelijke gewicht.

Voor het actieve kind

Je kindje kan met de Pampers Active Fit luier gerust rondrennen of door het huis kruipen zonder dat de luier hierbij in de weg zit. Met deze luier blijft je kindje tot wel 12 uur droog. De luier sluit goed aan. Pas als de luier helemaal vol zit, kan het zijn dat de billetjes van je kindje wat vochtig worden. Dit kan op korte termijn geen kwaad en in de meeste gevallen wordt het niet meer dan vochtig. Luiers en vooral Pampers blijven duur, daarom is het handig om de aanbiedingen voor Pampers Active Fit in de gaten te houden. Soms kan dit wel 50% op de prijs schelen.

Besparen op babyuitzet doe je zo

Als aanstaande ouder is het een hele opdracht om alle babyspullen bij elkaar te zoeken, laat staan alles aan de beste prijs te vinden. De kosten kunnen al snel oplopen: een babykamer die ingericht moet worden, dagelijkse luiers, een autozitje,… Daarom zijn hier 5 belangrijke tips opgesomd die je zeker zullen helpen:

  1. Leen spullen of koop tweedehands

Veel spullen worden maar tijdelijk gebruikt, omdat een baby snel opgroeit. Vooral meubels en kleding kunnen een aantal rondes mee. Je kunt eens rondvragen bij familie of vrienden of zij nog babyspullen hebben die ze niet meer gebruiken. 

Handige dingen als een babybadje of wieg kun je zelfs huren! Dit komt veel goedkoper uit dan meteen iets te kopen. Je kind groeit immers uit de wieg en zal na een tijd een nieuw bedje nodig hebben. Daarbij is het duurzamer om reeds gebruikte spullen aan te schaffen. Naast kringloopwinkels of -websites, bestaan er ook pagina’s op sociale media waar mensen tweedehands spulletjes aanbieden. 

Let wel op hygiëne en veiligheid. Flessen en fopspenen kun je maar beter nieuw kopen. Let bijvoorbeeld bij het kopen van een kinderwagen op de stevigheid en vlotheid van de wagen. Hou zeker ook rekening met de eisen die gesteld zijn voor fiets- en autostoelen. Jouw oogappel mag niets overkomen!

2. Maak een verlanglijstje voor kraamvisite

Het is natuurlijk fijn dat je cadeaus krijgt bij het kraambezoek, maar het is nóg fijner als het nuttige cadeaus zijn. Daarvoor kun je online een wenslijstje aanmaken, zodat niet iedereen een knuffel of fopspeen meebrengt. Zo voorkom je dubbele cadeaus en bespaar je op een aantal producten: win-win! Je kunt bijvoorbeeld voor kledij verschillende maten vragen, zodat je baby de eerste maanden al een aantal outfits heeft. Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook handig. Dan kun je achteraf nog iets gaan kopen, wanneer je merkt dat je iets vergeten bent. 

Extra tip: houd bij kledij rekening met het seizoen! Je baby heeft niet veel aan een wintertrui midden in de zomer en in de winter is je kleintje alweer gegroeid.

3.  Vergelijk luiers

Vanaf het moment dat je een kleine spruit hebt, wordt er niets zo vaak gebruikt als luiers. Ze worden dagelijks een aantal keer ververst en je hebt er dus ook veel van nodig. Een pasgeboren baby kan tot 8 luiers per dag verbruiken. Er bestaan veel soorten luiers: wasbare luiers, zwemluiers, enz. Daarom is het belangrijk de prijs-kwaliteit van luiers te vergelijken. Het duurste is niet altijd het beste. 

Gelukkig bestaat daar een handige website voor: luiergids.nl. Daar vind je een overzicht van alle winkels die Pampers aanbieden met grote kortingen. De luiers worden ook vaak thuisbezorgd, zo moet je niet sleuren met dozen Pampers.

4. Koop enkel de nodige spullen

Tot slot is er nog de gouden tip om enkel te kopen wat je nodig hebt. Er liggen vaak gratis checklists bij de verloskundige of babywinkels. Er staan spullen op dat lijstje die je niet altijd nodig hebt. Dit zijn vaak de meer specifieke spullen zoals navelbandjes of een badthermometer. In plaats van een badthermometer te gebruiken, kun je met je elleboog controleren of het water ongeveer de juiste temperatuur heeft. 

Je weet niet altijd op voorhand wat je wel of niet gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een kolf kopen voor borstvoeding? Wacht dan even met de aankoop, omdat je niet weet of borstvoeding wel of niet zal lukken. Door niet alles meteen te kopen, kun je ook de uitgaven spreiden. 

5. Zoek naar aanbiedingen

9 maanden is al een lange periode om op zoek te gaan naad babyspulletjes. Je oog zal wel een aantal keer vallen op kortingbons! 

Hou ook zeker de zomersolden en wintersolden in de gaten, want daar scoor je vaak de beste koopjes. Je kan je ook aanmelden op de websites van enkele winkels, zodat zij je hun promoties per mail kunnen toesturen.

Zo zie je maar: je kan best veel besparen op babyuitzet. Met wat zoeken en rondneuzen geraak je vast aan leuke dingen voor een fijne start! 

Hoe werkt een slaaptrainer voor peuters?

Een slaaptrainer, ook wel kinderwekker genoemd, helpt je peuter om te begrijpen wanneer het nacht of nacht is. Zo leren jonge kinderen wanneer de dag begint en ze kunnen opstaan en wanneer ze beter nog even kunnen blijven liggen. Zo’n slaaptrainer is ontzettend handig voor als je peuter een vroege vogel is.

hoe werkt een slaaptrainer

Het kan best vermoeiend zijn als een peuter of kleuter veel te vroeg wakker. Gelukkig is het mogelijk om je kind te “leren” uitslapen. Peuters en kleuters hebben vaak nog geen tijdsbesef zoals wij dat hebben. Een slaaptrainer helpt je kind te leren begrijpen wanneer het bedtijd is en wanneer het tijd is om op te staan. 

Hoe werkt een slaaptrainer? 

Peuters en kleuters die vroeg opstaan kunnen best vermoeiend zijn, daarom is een slaaptrainer gebruiken ideaal. Met deze speciale nachtlampjes en wekkers wordt er om een simpele en leuke manier geleerd dat het tijd is om te slapen of wakker te worden. Je kan zelf de kinderwekker instellen op het tijdstip waarop jij wilt dat je peuter op staat of nog even blijft liggen. Pas als de slaaptrainer het aangeeft mag je kindje jullie roepen of naar jullie toekomen. 

Tips voor het gebruiken van een slaaptrainer

Het is altijd verstandig om te kijken naar de beste verkochte slaaptrainers. Zo weet je haast zeker dat je een goede aankoop hebt gedaan. Verder hebben we nog een aantal tips om je peuter of kleuter langer te laten slapen met een slaaptrainer:

  1. Het is enorm belangrijk om de slaaptrainer consequent te gebruiken en dus niet te snel op te geven. Is je kind voor de slaaptrainer wakker? Wijs hem of haar dan op de wekker.
  2. Lukt het je kind steeds maar niet om in bed te blijven tot de wekker is afgegaan? Stel de wekker dan iets korter in. Misschien lukt het je kind dan wel.
  3. Is het voor je kind geen probleem om tot de wekker in bed te blijven? Stel de slaaptrainer dan steeds iets later in tot je de ideale tijd hebt bereikt.
  4. Stel de wekker niet te hoog in. Een uur lang wakker in bed blijven wachten is echt teveel gevraagd voor een peuter. 
  5. Staat je kind toch vroeg naast je bed ondanks de slaaptrainer? Maak het niet te gezellig en leg hem of haar weer op bed. Doe dit net zo vaak tot hij weer slaapt of het tijdstip van de slaapwekker voorbij is. Wees consequent.

Welk type pampers moet ik kiezen?

Overweeg jij om luiers van het populaire merk Pampers aan te schaffen? Dan zijn er nogal wat verschillende mogelijkheden. Wanneer je een webwinkel van bijvoorbeeld AH.nl, Bol.com of Wehkamp bezoekt zie je allerlei verschillende merken, types en maten. In deze blog vind je een handige keuzegids. Zo weet jij precies welk type Pampers jij nodig hebt voor jouw baby.

New Baby
De beste luiers voor pasgeboren baby’s. New Baby Pampers hebben een uitsparing voor de navelstreng, een urine indicator en een extra toplaag voor zachte ontlasting. De extra toplaag zorgt dat de ontlasting beter bij de tere billetjes wordt weggeleid, om irritatie te voorkomen. Er is een speciaal startpakket met ruim voldoende luiers en billendoekjes om je baby een maand lang zorgeloos te kunnen verschonen. Het biedt de beste bescherming en comfort voor de allerkleinsten. De Pampers Sensitive doekjes zijn zacht en bevatten een vleugje kalmerende lotion en ingrediënten om irritatie van de huid bij je baby te voorkomen.

Active Fit
Pampers Active Fit gaan minder doorhangen doordat het vocht beter over de luier wordt verdeeld. Daarnaast geeft je baby maximale bewegingsvrijheid, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. Kortom, de beste luier voor overdag.

Baby Dry
De beste Pampers voor de nacht, met extra absorberende banen, zodat je baby droog blijft tijdens de nacht. De flexibele zijkanten zorgen voor comfort en een zeer goede bescherming tegen lekken.

Aanbiedingen vergelijken en online bestellen

Een keuze kunnen maken? Via de aanbiedingen pagina van Pampers vind je actuele acties en promoties. Zijn de New Baby, Active Fit of Baby Dry luiers in de aanbieding? Dan kan je dit hier allemaal terugvinden. Vaak kan je de aanbiedingen online bestellen. Het voordeel is dat het vaak gratis wordt bezorgd en je dus niet in de winkel hoeft te slepen. Ook kan je bij bijvoorbeeld Albert Heijn je overige boodschappen laten meebezorgen. Andere tip: de baby pasfoto.

 

Waarom zijn Pampers zo populair?

Het merk Pampers is al jarenlang het meest populaire merk luiers in Nederland. Maar waarom is dit merk zo populair? En is dat terecht? In deze blog vind je er alles over!

De belangrijkste voordelen van dit merk zijn de goed isolerende werking en de comfortabele pasvorm.  Een andere reden waarom een hoop mensen kiezen voor het aanschaffen van dit merk luiers is het feit dat deze in alle supermarkten en bijna alle drogisterijen verkocht worden. Hierdoor zijn ze overal in Nederland te verkrijgen en is het verder geen probleem als je om wat voor reden ze met spoed moet kopen. Behalve supermarkten en een hoop drogisterijen worden de luiers ook in veel andere winkels aangeboden. Aangezien dit merk luiers zo’n gewild product is, hebben deze winkels vaak ook een ruim aanbod, waardoor ze bijna nooit uitverkocht zijn. Types als Active Fit zijn al jarenlang zeer populair.

Het merk is duurder, maar daar is de kwaliteit ook naar
De luiers van dit merk zijn vaak wel duurder dan de meeste luiers die worden aangeboden, maar geen enkele andere luier kan de kwaliteit evenaren. Om het toch allemaal betaalbaar te houden voor iedere portemonnee zijn deze luiers bij een hoop winkels regelmatig in de aanbieding te vinden. Mocht je dus op zoek zijn naar aanbieding Pampers voor een betaalbare prijs, hou dan de aanbiedingen nauwlettend in de gaten en profiteer mee. Ook op het internet zijn regelmatig kortingscodes enzovoorts te vinden, waardoor ze een stuk betaalbaarder worden. Als je het dus slim aanpakt kun je ook deze luiers kopen voor een zeer interessante prijs.

Vrijwel geen luieruitslag
Het zijn dus erg populaire luiers door de kwaliteit die niet wordt overtroffen door andere luier merken. Ten eerste richten ze zich op het afleveren van luiers van goede kwaliteit, door veel aandacht te besteden aan de isolatie en de materialen waar de luiers van gemaakt zijn. Bijna geen één baby die ze gedragen hebben heeft om deze reden dan ook geen last van luieruitslag, degene die het wel hebben zijn vaak allergisch voor bepaalde materialen die verwerkt zijn in de luier.

Uniek draagcomfort
Ten tweede richt de aanbieding Pampers zich op het draagcomfort, het is immers wel belangrijk dat baby’s zich vrij kunnen bewegen en dus dat de luier zich aanpast aan de lichaamsbewegingen. Om deze reden heeft het bedrijf zich dan ook gericht op luiers die geschikt zijn voor bijna alle situaties die zich voor kunnen doen.

Aangezien de luiers met zoveel enthousiasme door ouders worden ontvangen zijn die luiers dan ook bijna overal te verkrijgen. Het is dus geen enkele probleem om aan luiers te komen en om het allemaal nog wat leuker te maken, zijn er regelmatig interessante aanbiedingen waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt door veel ouders. Door ze te kopen door middel van een Pampers aanbieding kan dit een hoop geld schelen.

De geschiedenis van de luier

De luier zoals we die op de dag van vandaag kennen heeft een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt en ontwikkelt zich nog steeds. Regelmatig zijn er weer nieuwe ontwikkelingen die ervoor zorgen dat de luier nog comfortabeler, beter en milieu vriendelijker wordt.

De ontwikkeling van de luier gaat eeuwen

Al in de oudheid werden verschillende manieren verzonnen om de uitwerpselen van baby’s op te vangen. In die tijden werd dit gedaan met behulp van dierenhuiden die om de baby’s werden gevouwen.Bij de Egyptenaren zijn zelfs geschriften gevonden waarin werd aangegeven dat er sprake was van een soort luiers die ze gebruikten voor hun baby’s.Later zijn de huiden vervangen door katoenen lappen die in de jaren 50 met behulp van veiligheidsspelden werden vast gezet en die gekookt moesten worden om de bacteriën te doden. Dit koken bracht veel werk met zich mee, daarbij was het een vieze aangelegenheid waar veel vrouwen tegenaan keken.

In de jaren 50 werd de katoenen stof vervangen door een broekje gemaakt van parachutestof. Dit broekje was ontworpen en gemaakt door een Amerikaanse moeder (Marion O’Brien) en werd met veel enthousiasme ontvangen door andere moeders.

De parachutestof was een stuk gemakkelijker schoon te maken, doordat deze stof waterafstotend is en zat een stuk comfortabeler. Het broekje gemaakt van parachutestof was een stuk gemakkelijker schoon te krijgen.Behalve dat de katoenen stof werd vervangen, werden ook de veiligheidsspelden vervangen door drukknopjes waardoor het een stuk gemakkelijker was om een luier aan te doen.Slechts een paar jaar later ontstond het idee van een wegwerpluier, waarbij er gebruik zou worden gemaakt van papier dat vocht zou absorberen. Doordat er geen animo was om deze op de markt te brengen kwam de ontwikkeling weer stil te staan.

De ontwikkeling van de papieren luier

Een paar jaar later was er meer animo voor het idee achter de papieren luier en werd de wegwerpluier ook daadwerkelijk op de markt gebracht onder de naam Pampers. Er ontstaat steeds meer animo voor deze luier, waardoor er steeds meer bedrijven deze op de markt gaan brengen.De eerste aanbieder is Pampers, maar later komen er steeds meer merken bij. Toch wordt de luier vaak in de volksmond vaak nog steeds Pampers genoemd, terwijl dat eigenlijk een merknaam is in plaats van een productnaam.

In het begin werden ze ontwikkeld met een plakstrip, later wordt deze plakstrip vervangen door een sluiting met klittenband. Dit zorgt ervoor dat het nog gemakkelijker is om de baby te verschonen. Ook zijn de luiers door de jaren heen flink dunner geworden en hebben ze een beter absorptie vermogen gekregen waardoor het draagcomfort ook flink is toegenomen.De concurrentie neemt onder de aanbieders flink toe en er ontstaat een hevige concurrentiestrijd. Deze strijd brengt met zich mee dat de luier steeds verder ontwikkeld wordt, waardoor het absorptie vermogen en het draagcomfort flink toe neemt.

Nog gebruiksvriendelijker en meer comfort
Vandaag de dag is deze concurrentiestrijd nog steeds gaande en worden er regelmatig weer nieuwe technieken op de markt gebracht die ervoor zorgen dat ze steeds gebruiksvriendelijker, comfortabeler en milieuvriendelijker worden. Vooral de milieuvriendelijkheid staat de laatste jaren hoog op de agenda van vele verschillende aanbieders. Het is dus te verwachten in de toekomst dat er steeds meer luiers op de markt komen die geen verder schade aanrichten aan het milieu.Kortom, door de eeuwen heen is de luier flink ontwikkeld en in de toekomst is te verwachten dat de luier alleen maar verder ontwikkeld wordt waardoor deze nog comfortabeler, milieu vriendelijker en beter wordt.

Bespaar honderden euro’s op luiers!

Jonge ouders komen er vaak al snel achter dat luiers duur zijn en voor hen een grote kostenpost worden. Het zoeken naar de juiste luiers van goedkopere merken en de beste aanbiedingen zorgt ervoor dat je al gauw honderden euro’s bespaart. Lees hieronder meer over besparen op luiers en actuele aanbiedingen.

Hoeveel luiers zijn er ongeveer per kind nodig?

Bij onderstaande berekening voor het aantal luiers die je kindje nodig heeft gaan we uit van het gemiddeld. Dit kan dus minder of zelfs meer zijn.

Jaar 1. Het eerste jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 7 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 2555 luiers.

Jaar 2. Het tweede jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 5 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1825 luiers.

Jaar 3. Het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Jaar 4. Ook het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Schatting totaal aantal luiers per kindje: 7300. Dit zijn dus een flink aantal luiers die er gekocht moeten worden voor je kindje. Gemiddeld is de prijs per luier 30 cent. Als je dan gaat rekenen kom je in totaal uit op €2190 aan luiers per kind. Maar wat als je gebruik maakt van aanbiedingen? 10% korting bespaart je al ruim 200 euro, maar wat dacht je als je 25% korting ontvangt. Bij 25% korting bespaar je al gauw meer dan 1000 euro. Dat is natuurlijk de moeite waard!

Luiers in de aanbieding

Er zijn altijd wel luier aanbiedingen te vinden op het internet. Als je op zoek gaat naar het merk luiers dat je gebruikt in combinatie met “sale”, “aanbieding” of “korting” vind je genoeg mogelijkheden om te besparen op luiers! Is er geen aanbieding te vinden? Dan kan je met deze actiecode voor Drogisterij.net altijd profiteren van korting op luiers!

Online internet luier heeft de toekomst?

Zoals iedereen weet dragen niet alleen baby’s en kinderen luiers. Ook volwassenen kunnen om wat voor reden dan ook afhankelijk zijn van een luier voor volwassenen. Recentelijk is daar een nieuw soort product bij gekomen. De e-luier zal de oplossing zijn voor capaciteitsproblemen in de zorg. De introductie van de e-health luier moet de zorg in verpleeghuizen aanzienlijk verbeteren. De luier is uitgerust met technologie die aangeeft wanneer er verschoond moet worden. Stichting Philadelphia gaat het product als een van de eerste bedrijven in Nederland uitproberen.

Luiers voor volwassenen

Incontinente patiënten vragen veel tijd van zorgmedewerkers. Om de druk op deze werknemers te verlagen is er een speciale e-luier geïntroduceerd. De slimme luier, ontwikkelt door de Deense fabrikant van incontinentiemateriaal “Abena” werkt via sensoren, die het vochtgehalte meten. Medewerkers gebruiken een telefoon of tablet om in verbinding te staan met alle patiënten die een e-luier dragen. Zodra een patient in de luier plast krijgt de medewerker een signaal. Hij/zij zie meteen hoeveel urine er in de luier is terechtgekomen. Zo kunnen ze inschatten hoeveel haast of actie er vereist is.

Slimme Luiers in de zorg

Philadelphia stelt voorop te willen lopen bij de inzet van nieuwe technologie die kwaliteit van leven verbetert en cliënten en medewerkers zelf-redzamer maakt. Philadelphia is een stichting zonder winstoogmerk die via circa 600 locaties in Nederland ondersteuning biedt aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking. Dat een organisatie als deze een proef wil doen met de slimme luier technologie is positief. Wij verwachten dat ook dat er op korte termijn meer ziekenhuizen, zorgcentra’s en mantelzorgers een test met deze internet luiers willen doen.

9 maanden beurs 2017

Ook dit jaar was er weer een 9 maanden beurs. In februari 2017 om precies te zijn. Een groot evenement voor zwangere vrouwen (en hun mannen natuurlijk). Een beurs die zich volledig richt op jonge en aanstaande ouders. Je leest en hoort er alles over zwangerschap, een bevalling en wat je moet doen als je kleintje er straks daadwerkelijk is. Een leuke innovatieve beurs vol met goede en handige workshops. Je wordt als het ware voorbereid op de baby. Echt aan alles wordt gedacht: van hulp bij de bevalling tot de eerste luiers, en van kleding tot hulp in de huishouding. Op de website van de 9maandenbeurs kun je meer informatie vinden over deze dag.

Handige weetjes op de beur

Wat mag ik wel of niet eten als ik zwanger ben? Hoelang moet mijn vrouw slapen om zich op een gezonde manier voor te bereiden op de bevalling? Hoe werkt een bevalling? Hoe kan ik pijnloos bevallen? Hoe werkt borstvoeding geven? Hoe zorg ik ervoor dat mijn baby snel een slaapritme krijgt? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar jij als kersverse ouder mee te maken zult krijgen. Hoe fijn is het dan dat er een beurs is die je hiermee helpt? 5 dagen lang vind dit evenement plaats in de RAI in Amsterdam. Een groot feest en een gezellig dagje uit!

9 maanden genieten
De bedoeling van de 9 maanden beurs is niet alleen een leuk uitje faciliteren. In de basis is het evenement bedoeld om jou als jonge moeder of vader wegwijs te maken in babyland. Uiteindelijk is het doel jullie 9 maanden tijd te geven om in alle rust de wennen aan het idee van vader of moeder worden. Er staan veel bedrijven op de beurs die producten hebben om je hierbij te helpen. Zo staan er maaltijdbox aanbieders en vind je stands met kinderkleding. Ook worden en boeken verkocht die je voorbereiden op het krijgen van een kindje.