luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Pampers Active Fit luiers

Pampers Active Fit luiers zijn speciaal voor de actieve kindjes geproduceerd. Hoewel dit doet vermoeden dat het gaat om luierbroekjes, zijn Pampers Active Fit wel degelijk gewone luiers. De Pampers Active Fit luiers zijn verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 6 en kunnen in elke fase van je jonge kindje dus gebruikt worden. Om te voorkomen dat je steeds de hoofdprijs moet betalen voor luiers, kun je op deze website terecht voor Pampers Active Fit aanbiedingen. Iedere week worden Pampers aanbiedingen hier verzameld en weergegeven. Als je nog gemakkelijker op de hoogte wil zijn, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en krijg je elke twee weken, elke maand of elk kwartaal een bericht met Pampers aanbiedingen.

Active Fit of Baby Dry

Pampers Active Fit luiers zijn vergelijkbaar met Baby Dry luiers. De Active Fit is alleen iets dunner. Pampers adviseert ouders om hun kindjes overdag de Active Fit en ’s nachts de Baby Dry aan te trekken. Beide luiers kunnen ondanks het verschil in dikte evenveel vocht vasthouden. De Active Fit luier heeft drie absorberende banen en zorgt dat je baby droog blijft door microparels. Deze bolletjes kunnen vocht opnemen tot dertig keer hun oorspronkelijke gewicht.

Voor het actieve kind

Je kindje kan met de Pampers Active Fit luier gerust rondrennen of door het huis kruipen zonder dat de luier hierbij in de weg zit. Met deze luier blijft je kindje tot wel 12 uur droog. De luier sluit goed aan. Pas als de luier helemaal vol zit, kan het zijn dat de billetjes van je kindje wat vochtig worden. Dit kan op korte termijn geen kwaad en in de meeste gevallen wordt het niet meer dan vochtig. Luiers en vooral Pampers blijven duur, daarom is het handig om de aanbiedingen voor Pampers Active Fit in de gaten te houden. Soms kan dit wel 50% op de prijs schelen.

Plaats een reactie