luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Mooie lamp voor in de kinderkamer

Ben je op zoek naar een unieke lamp voor de kinderkamer of babykamer? De lampen van Land of Kids worden gemaakt met net dat oog voor detail waardoor je een bijzonder item te pakken hebt. Het unieke ontwerp Dandelion laat een schattig tafereel zien met een meisje dat in haar tuin samen met de poes geniet van de natuur en het mooie weer. Met deze lampen is het altijd zomer in de kinderkamer. Maar ook is deze lamp perfect als babykamer lamp.

Uniek design

De Dandelion silhouet lampen zijn een Nederlands design en worden met veel liefde en aandacht ontworpen en gemaakt, met als uitgangspunt blije kinderen die iedere dag weer kunnen genieten van hun lamp. Het silhouet effect in de dandelion lampen geeft een dromerige en fantasievolle sfeer, waar jouw kindje van zal genieten.

Fijne kleuren

De Dandelion lampen worden gemaakt in diverse pastel tinten, waardoor ze een bijzonder fijn licht verspreiden in de kinderkamer en babykamer. Door de ruime keuze in kleuren is er voor iedere kinderkamer en babykamer een passende lamp te vinden.

Lampen met silhouet effect

Het silhouet effect in de lampen van Land of Kids blijft de kleintjes verrassen. De buitenkant van de lampen hebben allen een uni kleur, de keuze voor de hanglampen is roze of oud groen, en ze zijn bedrukt met heel kleine witte strikjes. Wanneer je de lamp aan zet, verschijnen de silhouet afbeeldingen op de lamp, en zal jouw kindje er naar willen blijven kijken! De plafondlampen zijn naast de kleuren oud groen en roze, ook verkrijgbaar in licht geel en bark/lila. Ook voor jongens zijn er silhouet lampen. Bijvoorbeeld de safari lamp.

Eenvoudige bevestiging

De dandelion lampen zijn eenvoudig te monteren. De hanglampen worden compleet met pendelsnoer geleverd, wat ook verstelbaar is tijdens de bevestiging. Als extra optie kun je een diffuser plaat mee te bestellen, deze leg je op de onderste ring van de lamp, waardoor je niet meer direct in het peertje kan kijken, en de verspreiding van het licht nog mooier tot zijn recht komt. Bij de plafondlampen is deze diffuser standaard meegeleverd. Daarnaast wordt er bij de plafondlampen ook een bevestigingsplaatje meegeleverd om de lamp aan het plafond te hangen.

Kwaliteit

De plafondlampen en hanglampen van Land of Kids worden met aandacht, zorg en heel veel liefde geproduceerd in Nederland. Bij de productie van alle lampen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor weet je dat je een lamp koopt met een uniek design en uitstekende kwaliteit waar jij en je kindje jarenlang plezier van zullen hebben.

Plaats een reactie