luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Welk type pampers moet ik kiezen?

Overweeg jij om luiers van het populaire merk Pampers aan te schaffen? Dan zijn er nogal wat verschillende mogelijkheden. Wanneer je een webwinkel van bijvoorbeeld AH.nl, Bol.com of Wehkamp bezoekt zie je allerlei verschillende merken, types en maten. In deze blog vind je een handige keuzegids. Zo weet jij precies welk type Pampers jij nodig hebt voor jouw baby.

New Baby
De beste luiers voor pasgeboren baby’s. New Baby Pampers hebben een uitsparing voor de navelstreng, een urine indicator en een extra toplaag voor zachte ontlasting. De extra toplaag zorgt dat de ontlasting beter bij de tere billetjes wordt weggeleid, om irritatie te voorkomen. Er is een speciaal startpakket met ruim voldoende luiers en billendoekjes om je baby een maand lang zorgeloos te kunnen verschonen. Het biedt de beste bescherming en comfort voor de allerkleinsten. De Pampers Sensitive doekjes zijn zacht en bevatten een vleugje kalmerende lotion en ingrediënten om irritatie van de huid bij je baby te voorkomen.

Active Fit
Pampers Active Fit gaan minder doorhangen doordat het vocht beter over de luier wordt verdeeld. Daarnaast geeft je baby maximale bewegingsvrijheid, zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid. Kortom, de beste luier voor overdag.

Baby Dry
De beste Pampers voor de nacht, met extra absorberende banen, zodat je baby droog blijft tijdens de nacht. De flexibele zijkanten zorgen voor comfort en een zeer goede bescherming tegen lekken.

Aanbiedingen vergelijken en online bestellen

Een keuze kunnen maken? Via de aanbiedingen pagina van Pampers vind je actuele acties en promoties. Zijn de New Baby, Active Fit of Baby Dry luiers in de aanbieding? Dan kan je dit hier allemaal terugvinden. Vaak kan je de aanbiedingen online bestellen. Het voordeel is dat het vaak gratis wordt bezorgd en je dus niet in de winkel hoeft te slepen. Ook kan je bij bijvoorbeeld Albert Heijn je overige boodschappen laten meebezorgen. Andere tip: de baby pasfoto.

Plaats een reactie