luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Pampers Luiers aanbieding

Waar vind ik de huidige Pampers Luiers aanbieding? Hier controleren wij 24/7 de lopende Pampers aanbiedingen van deze week. Deze luiers zijn beschikbaar in verschillende formaten. Doorgaans geldt: Hoe groter het aantal luiers, des te lager de prijs. In de meeste gevallen biedt een box van Pampers ongeveer 96 luiers. De prijs is gemiddeld €30,84. Omgerekend is de prijs per luier €0,32. Maar dit is de adviesprijs. Online vind je vaak speciale acties en superhoge kortingen. Door gebruik te maken van zo’n Pampers Luiers aanbieding profiteer je zo van 15% oplopend tot 35% kassakorting. Je betaalt dan maar €20,05 voor een doos met 96 luiers (dit komt neer op €0,21 per stuk). Handig: direct de aller-goedkoopste luiers van Pampers in de aanbieding kopen? Kies dan een maandbox. Zo’n voordeelverpakking geef je genoeg luiers voor 30 dagen. In eerste instantie is dit een flink bedrag, Maar onder aan de streep bespaar je tot wel 25%. Snel bespaard toch? In aanvulling op de maandbox is er regelmatig een uniek groot voordeelpak Pampers Luiers in de aanbieding. Een mega-box biedt nog meer luiers (tot ruim 192 ). Caleb en ook Lorena kopen alleen nog maar een voordeelpak Pampers Luiers voor Nova van 10 maanden. “Voorheen bestelden we de normale formaten. Toen vond ik een Pampers Luiers maandbox aanbieding bij Dirk. Vanaf toen speur ik het internet af naar de laatste acties. Zo nu en dan koop ik ook een Albert Heijn Luierbroekje aanbieding.”

Pampers Luiers aanbiedingen van deze week (21)

Bij winkels als Albert Heijn vind je regelmatig Pampers Luiers in de aanbieding. Ook producten van Sweet Care koop je hier regelmatig in de aanbieding. Ken je dat? Soms is het lastig om Pampers Luiers aanbiedingen van deze week (week 21) te bestellen. Op luiersvergelijken.com checken wij alle acties van het vertrouwde Pampers. Check dus snel waar je deze week de goedkoopste Pampers Luiers kunt bestellen. Lees nu ook alles over Toujours ZwemLuiers.

Waar is de goedkoopste Pampers Luiers actie?

Steeds meer ouders doen het: Artikelen als Sitters online kopen bij webwinkels als Ah.nl. Maar ook luiers vinden we in toenemende mate via internet. De goedkoopste Pampers Luiers actie bestellen gaat super eenvoudig. Bij webwinkels als Prénatal en natuurlijk BigGreenSmile bestel je nu ook een enorm assortiment luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat dankzij het internet veel effectiever. Het is niet eens meer nodig om alle folders te doorzoeken. Check nu de lopende Pampers Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste met korting online! Voorbeelden van kortingsacties zijn: 96 stuks van €30,84 voor maar €20,05 bij Greenjump. Of een aanbieding als: Luiers van Pampers (96 stuks XL-pack) van €30,84 tijdelijk voor €11,99 bij de Etos. OP=OP: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Alle ins en outs over luiers lezen? Een van de moeders schreef over Luiers maandbox. Geniet van lage prijzen en vind een voordeelverpakking Pampers Luiers in de reclame.

4.8 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (3 stemmen)
Voordelen
- Hoge kwaliteit met maximale absorptie
- Zachte materialen voor gevoelige huidjes
- Pampers gepatenteerder materialen
Nadelen
- Af en toe niet in de aanbieding
- Maandbox soms wat te klein
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit