luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Online internet luier heeft de toekomst?

Zoals iedereen weet dragen niet alleen baby’s en kinderen luiers. Ook volwassenen kunnen om wat voor reden dan ook afhankelijk zijn van een luier voor volwassenen. Recentelijk is daar een nieuw soort product bij gekomen. De e-luier zal de oplossing zijn voor capaciteitsproblemen in de zorg. De introductie van de e-health luier moet de zorg in verpleeghuizen aanzienlijk verbeteren. De luier is uitgerust met technologie die aangeeft wanneer er verschoond moet worden. Stichting Philadelphia gaat het product als een van de eerste bedrijven in Nederland uitproberen.

Luiers voor volwassenen

Incontinente patiënten vragen veel tijd van zorgmedewerkers. Om de druk op deze werknemers te verlagen is er een speciale e-luier geïntroduceerd. De slimme luier, ontwikkelt door de Deense fabrikant van incontinentiemateriaal “Abena” werkt via sensoren, die het vochtgehalte meten. Medewerkers gebruiken een telefoon of tablet om in verbinding te staan met alle patiënten die een e-luier dragen. Zodra een patient in de luier plast krijgt de medewerker een signaal. Hij/zij zie meteen hoeveel urine er in de luier is terechtgekomen. Zo kunnen ze inschatten hoeveel haast of actie er vereist is.

Slimme Luiers in de zorg

Philadelphia stelt voorop te willen lopen bij de inzet van nieuwe technologie die kwaliteit van leven verbetert en cliënten en medewerkers zelf-redzamer maakt. Philadelphia is een stichting zonder winstoogmerk die via circa 600 locaties in Nederland ondersteuning biedt aan ruim 7.800 cliënten met een verstandelijke beperking. Dat een organisatie als deze een proef wil doen met de slimme luier technologie is positief. Wij verwachten dat ook dat er op korte termijn meer ziekenhuizen, zorgcentra’s en mantelzorgers een test met deze internet luiers willen doen.

Plaats een reactie