luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Bespaar honderden euro’s op luiers!

Jonge ouders komen er vaak al snel achter dat luiers duur zijn en voor hen een grote kostenpost worden. Het zoeken naar de juiste luiers van goedkopere merken en de beste aanbiedingen zorgt ervoor dat je al gauw honderden euro’s bespaart. Lees hieronder meer over besparen op luiers en actuele aanbiedingen.

Hoeveel luiers zijn er ongeveer per kind nodig?

Bij onderstaande berekening voor het aantal luiers die je kindje nodig heeft gaan we uit van het gemiddeld. Dit kan dus minder of zelfs meer zijn.

Jaar 1. Het eerste jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 7 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 2555 luiers.

Jaar 2. Het tweede jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 5 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1825 luiers.

Jaar 3. Het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Jaar 4. Ook het derde jaar gebruikt je kindje dagelijks ongeveer 4 luiers. In dit jaar zijn dat in totaal 1460 luiers.

Schatting totaal aantal luiers per kindje: 7300. Dit zijn dus een flink aantal luiers die er gekocht moeten worden voor je kindje. Gemiddeld is de prijs per luier 30 cent. Als je dan gaat rekenen kom je in totaal uit op €2190 aan luiers per kind. Maar wat als je gebruik maakt van aanbiedingen? 10% korting bespaart je al ruim 200 euro, maar wat dacht je als je 25% korting ontvangt. Bij 25% korting bespaar je al gauw meer dan 1000 euro. Dat is natuurlijk de moeite waard!

Luiers in de aanbieding

Er zijn altijd wel luier aanbiedingen te vinden op het internet. Als je op zoek gaat naar het merk luiers dat je gebruikt in combinatie met “sale”, “aanbieding” of “korting” vind je genoeg mogelijkheden om te besparen op luiers! Is er geen aanbieding te vinden? Dan kan je met deze actiecode voor Drogisterij.net altijd profiteren van korting op luiers!

Plaats een reactie