luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

9 maanden beurs 2017

Ook dit jaar was er weer een 9 maanden beurs. In februari 2017 om precies te zijn. Een groot evenement voor zwangere vrouwen (en hun mannen natuurlijk). Een beurs die zich volledig richt op jonge en aanstaande ouders. Je leest en hoort er alles over zwangerschap, een bevalling en wat je moet doen als je kleintje er straks daadwerkelijk is. Een leuke innovatieve beurs vol met goede en handige workshops. Je wordt als het ware voorbereid op de baby. Echt aan alles wordt gedacht: van hulp bij de bevalling tot de eerste luiers, en van kleding tot hulp in de huishouding. Op de website van de 9maandenbeurs kun je meer informatie vinden over deze dag.

Handige weetjes op de beur

Wat mag ik wel of niet eten als ik zwanger ben? Hoelang moet mijn vrouw slapen om zich op een gezonde manier voor te bereiden op de bevalling? Hoe werkt een bevalling? Hoe kan ik pijnloos bevallen? Hoe werkt borstvoeding geven? Hoe zorg ik ervoor dat mijn baby snel een slaapritme krijgt? Dit zijn zomaar een aantal vragen waar jij als kersverse ouder mee te maken zult krijgen. Hoe fijn is het dan dat er een beurs is die je hiermee helpt? 5 dagen lang vind dit evenement plaats in de RAI in Amsterdam. Een groot feest en een gezellig dagje uit!

9 maanden genieten
De bedoeling van de 9 maanden beurs is niet alleen een leuk uitje faciliteren. In de basis is het evenement bedoeld om jou als jonge moeder of vader wegwijs te maken in babyland. Uiteindelijk is het doel jullie 9 maanden tijd te geven om in alle rust de wennen aan het idee van vader of moeder worden. Er staan veel bedrijven op de beurs die producten hebben om je hierbij te helpen. Zo staan er maaltijdbox aanbieders en vind je stands met kinderkleding. Ook worden en boeken verkocht die je voorbereiden op het krijgen van een kindje.

Plaats een reactie