luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Naty Luiers

Bekijk hier alles over Naty Luiers. Verhalen van andere ouders, kortingsacties en updates. Je kan het vinden op luiersvergelijken.com. De Naty Luiers zijn al erg lang zeer geliefde bij ouders met baby’s. Hoezo? Dat komt door de comfortabele pasvorm, een handige verpakking, en ze kunnen uren mee. De Naty Luiers zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6. De luiers kan je gebruiken voor kinderen met een gewicht rond de 2 – 25 kg. In de doos vind je normaal 26 luiers. De gemiddelde prijs is €5,40 per pakket. Je ontvangt dan 26 stuks. Omgerekend betaal je €0,21 voor elke luier. Ian en Joëlle raden het al hun vrienden aan. “Nadat ons kindje Liva het levenslicht zag in maart 2015 zijn we direct begonnen met Naty. Een uitstekend product. Onze baby voelt zich helemaal vrij. Ik controleer regelmatig de aanbiedingen bij de Vomar. Hier shop ik zo nu en dan een geweldige voordeelverpakking. Soms shop ik DA Luiers als het toevallig afgeprijsd is”.

De luiers van Naty kan je enkele jaren gebruiken. Van maat 1 naar 2 en uiteindelijk maat 4. Lees hier ook alles over Jumbo Luiers.

Naty Luiers bestellen

Direct Naty Luiers bestellen via internet? Dat kan! Bij meer en meer webwinkels kun je deze welbekende luiers online kopen. Online is het niet moeilijk om de meeste prijsacties eenvoudig te vergelijken. Zowel als jij Maat 1 (2 – 5 KG) of Maat 5+ (14 – 27 KG) nodig hebt. Alle modellen zijn via internet te koop. O.a het B-merk en luxe merken. Je kunt overigens ook Libero Luiers bestellen.

Naty Luiers korting

Wil jij goedkoop Naty kopen? Die optie is er natuurlijk. Elke week plaatsen we kortingsacties. Je bestelt luiers bij o.a. Aldi en Emté. De adviesprijs voor een doos is €5,40. In het pakket tref je om en nabij 26 luiers. Per luier betaal je om en nabij de €0,21. Voor de geldige Naty kortingen verwijzen we je graag door naar de aanbiedingen pagina. Via de korting bezuinig je ongeveer 35%. Bekijk hier zo’n Naty Luiers aanbieding.

Naty Luiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Beoordeel zelf Naty Luiers en geef bijvoorbeeld 2 kruisjes. Onderschrijf de anti-lekrandjes of de verpakking. Ook de pasvorm: Maat 0 is 1 – 2 KG en Maat 4+ is 9 – 20 KG. Sloot hij goed aan?Je helpt ouders met een goede Naty review.

3.9 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Prijswinnende Ecologische Luiers
- Te koop bij veel webwinkels
- Afbreekbaar materiaal / Milieuvriendelijk
Nadelen
- Weinig voordeelboxen beschikbaar
- Geen tussenmaten te verkrijgen
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one