luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Bambo nature Luiers

Alle handige informatie over Bambo nature Luiers. Verhalen van andere ouders, kortingsacties en nieuws. Je kan het vinden op Luiersvergelijken.com. De Bambo nature Luiers zijn al een enorme periode in trek bij jonge ouders. Waarom? Dat komt door de comfortabele pasvorm, een grappige vormgeving, en ze kunnen uren mee. De Bambo nature Luiers heb je in de maten 1, 2, 3, 4, 5, 6. De luiers zijn ideaal voor kids met een gewicht tussen de 2 – 30 kg. In de doos vind je normaal 56 luiers. De gemiddelde prijs is €15,12 per pakket. Je hebt dan 56 luiers. Je betaalt dus om en nabij €0,27 voor elke luier. Maxim en Emily zijn enthousiast. “Nadat onze Kian geboren werd in december 2014 startten we direct met Bambo. Een prima keuze. Onze baby kan alle kanten op. Ik controleer regelmatig de acties bij de Dekamarkt. Hier shop ik zo nu en dan een aantrekkelijke voordeelpak. Zo nu en dan shop ik Sweet Care Luiers in de aanbieding”.

De luiers van Bambo groeien met je kindje mee. Beginnend bij maat 1 naar maat 3 en eventueel naar maat 5. Bekijk ook de pagina over Huggies Luiers.

Bambo Luiers bestellen

Meteen Bambo nature Luiers bestellen via internet? Dit is mogelijk! Bij meer en meer webwinkels kun je deze welbekende luiers online shoppen. Online is het niet moeilijk om de meeste prijsacties eenvoudig te vergelijken. Zowel als jij Maat 4 (7 – 18 KG) of Maat 5+ (13 – 25 KG) nodig hebt. Alle modellen zijn via internet te koop. Goedkopere B merken en luxe merken. Je kunt overigens ook Attitude Ecologische Luiers bestellen.

Bambo nature Luiers korting

Met een goede deal Bambo kopen? Dat is zeker mogelijk. Elke week plaatsen we kortingsacties. Je koopt de luiers bij Coop en/of Spar. De gemiddelde prijs voor een pak is €15,12. In het pakket tref je om en nabij 56 luiers. Per luier betaal je om en nabij de €0,27. Voor de geldige Bambo kortingen sturen wij jou snel door naar de aanbiedingen selectie. Door korting beperk je de kosten met zo’n 30%. doorzoek snel de Bambo nature Luiers aanbieding.

Bambo nature Luiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Review zelf Bambo nature Luiers via het formulier hieronder. Geef 2 kruisjes. Onderschrijf de extra absorberende kern en verpakking. Ook de pasvorm: Maat 1 is 2 – 5 KG en Maat 5+ is 13 – 27 KG. Was de sluiting gemakkelijk? Je helpt ouders met een goede Bambo review.

4.2 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
-Milieuvriendelijk luiers
-Geen optische witmakers
Nadelen
-Iets duurder dan reguliere luiers
-Kunnen luchtjes hebben
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one