luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Teddy Care Luiers aanbieding

Waar zoeken we de geldige Teddy Care Luiers aanbieding? Op deze website controleren wij elke week de actuele Teddy Care aanbiedingen van deze week. Dit type luiers is verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingen. Doorgaans geldt: Hoe meer luiers in de doos, hoe lager de prijs. In de meeste gevallen biedt een box van Teddy Care rond de 40 luiers. De normale prijs is zo’n €5,99. Dat is dus een prijs per luier van +/- €0,15. Maar dit is de adviesprijs. Vaak zijn er acties voor een aantrekkelijke korting. Door gebruik te maken van zo’n Teddy Care Luiers aanbieding profiteer je zo van 20% tot wel 50% extra korting. Soms betaal je maar €4,19 voor een doos met 40 luiers (omgerekend nog maar €0,1 per stuk). Let op: vandaag nog de goedkoopste luiers van Teddy Care in de aanbieding scoren? Vergeet dan niet de maandbox. Zo’n voordeelverpakking geef je genoeg luiers voor 4 weken. Op het eerste gezicht is het even een investing, Maar onder aan de streep bespaart je dit tot wel 40%. Snel bespaard toch? Behalve deze maandboxen is er regelmatig een uniek groot voordeelpak Teddy Care Luiers in de aanbieding. Een mega-box biedt extra veel luiers (soms wel 80 exemplaren). Yves en Nola kopen uitsluitend nog voordeelverpakkingen Teddy Care Luiers voor hun eigen Juliette van een half jaar. “Eerst kochten we de reguliere verpakkingen. Toen vond ik een Teddy Care Luiers maandbox aanbieding bij Spar. Sindsdien zoek ik altijd intensief naar mooie kortingen. Soms kies ik voor een ander merk en koop ik een FuzziBunz Luiers aanbieding.”

Teddy Care Luiers aanbiedingen van deze week (29)

Bij aanbieders als Bol.com vind je regelmatig Teddy Care Luiers in de aanbieding. Ook producten van Jumbo scoor je hier soms extra voordelig. Heb je daar ook last van? Het valt flink tegen om Teddy Care Luiers aanbiedingen van deze week (week 29) te vinden. Op luiersvergelijken.com speuren wij naar alle aanbiedingen van het populaire Teddy Care. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste Teddy Care Luiers kunt krijgen. Bekijk ook de pagina over Bambo nature Luiers.

Waar is de goedkoopste Teddy Care Luiers actie?

Steeds meer ouders doen het: Items als Boxkleden online shoppen bij shops als Ah.nl. En ook luiers shoppen we meer en meer via internet. De goedkoopste Teddy Care Luiers actie bestellen is super makkelijk. Bij webshops als Jumbo.com en Bol.com shop je tegenwoordig veel soorten luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat via internet veel comfortabeler. Het is niet eens meer nodig om alle week-folders te doorzoeken. Check nu de lopende Teddy Care Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste vandaag nog online! Een typische kortingsactie is: 40 stuks van €5,99 nu voor maar €4,19 bij de Boni. Of een aanbieding als: Luiers van Teddy Care (40 stuks voordeelpak) van €5,99 tijdelijk voor €2,39 bij EkoPlaza. OP=OP: de prijs kan snel veranderen. Wil je meer info over luiers? Moeders van pasgeboren baby’s hebben het over: Luierbroekjes. Geniet van lage prijzen en vind een voordeelverpakking Teddy Care Luiers in de reclame.

3.8 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (3 stemmen)
Voordelen
- Zachte action luiers
- Handig sluitingsstrip
Nadelen
- Alleen bij de Action filialen te koop
- Niet in alle maten verkrijgbaar
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit