luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Toujours Zwemluiers

Bekijk hier alles over Toujours Zwemluiers. Reviews, kortingen en handige weetjes. Je checkt het op www.luiersvergelijken.com. De Toujours Zwemluiers zijn al een enorme periode in trek bij ouders met baby’s. Hoezo? Dat heeft te maken met de comfortabele pasvorm, een handige verpakking, en omdat ze lang meegaan. De Toujours Zwemluiers zijn verkrijgbaar in de maten 4, 5. De luiers zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van 7 – 20 kg. In de doos vind je normaal 10 luiers. De gemiddelde prijs is €3,99 per pak. Je ontvangt dan 10 luiers. Dit komt neer op €0,4 per luier. Joe en Ela raden het al hun vrienden aan. “Nadat onze Ivar geboren werd in september 2014 kochten we vrijwel meteen Toujours. Een geweldige luier. Ons kindje kan alle kanten op. Ik let altijd op kortingen bij de Albert Heijn. Zo nu en dan spot ik een geweldige voordeelpak. Heel af en toe scoor ik Libero Luiers als het in de folder staat”.

Deze populaire luiers van Toujours groeien met je kindje mee. Vanaf maat 1 naar maat 3 en eventueel naar maat 5. Ontdek nu ook alles over Pampers Baby-Dry Pants luiers.

Toujours Zwemluiers bestellen

Direct Toujours Zwemluiers bestellen via internet? Dat kan! Bij meer en meer webwinkels kun je deze welbekende luiers online kopen. Online is het niet moeilijk om alle prijzen snel te vergelijken. Of je Maat 4 (7 – 18 KG) of Maat 6 (15 – 30 KG) wilt. Alle modellen zijn via internet te koop. O.a het B-merk als A merk. Jij kan voor de kleine ook eens Teddy Care Luiers bestellen.

Toujours Zwemluiers korting

Wil je voor een lage prijs Toujours kopen? Die optie is er natuurlijk. Wekelijks vind je via internet diverse kortingsacties. Je koopt de luiers bij Bol.com en Nettorama. De doorsnee-prijs voor een pakket met is €3,99. In het pakket tref je om en nabij 10 luiers. De stukprijs van een luier is dan zo’n €0,4. Veel actuele Toujours kortingen moet we je doorsturen naar de aanbiedingen selectie. Via de korting bezuinig je ongeveer 27%. Vind direct een Toujours Zwemluiers aanbieding.

Toujours Zwemluiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Becijfer zelf Toujours Zwemluiers en geef bijvoorbeeld 4 punten. Benoem de elastisch tailleband of maandbox. Ook de pasvorm: Maat 2 is 3 – 6 KG en Maat 6 is 15 – 30 KG. Sloot hij goed aan?Alvast bedankt voor jouw Toujours review.

4.2 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Handig voor in het zwembad
- Broekjes blijven goed zitten
Nadelen
- Soms wat losjes in het water
- Is wat aan de grote kant
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one