luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Pampers Easy Up Luiers aanbieding

Wat is de beste Pampers Easy Up Luiers aanbieding? Hier zoeken wij elke week de lopende Pampers aanbiedingen van deze week. Deze luiers zijn beschikbaar in uiteenlopende verpakkingen. De regel is: Hoe groter het aantal luiers, des te lager de prijs. Meestal zitten er in een pak van Pampers zo’n 42 luiertjes. De normale prijs is zo’n €19,49. Dit komt neer op een prijs per luier van €0,46. Let op: dit is de reguliere prijs. Regelmatig zijn er mooie acties en extra veel korting. Dankzij een Pampers Easy Up Luiers aanbieding spaar je soms voor 20% tot 35% extra korting. De prijs is dan soms nog maar €11,69 voor een pakket met 42 luiers (oftewel €0,28 voor 1 st.). Handig: nu de goedkoopste luiers van Pampers in de aanbieding scoren? Ga dan voor een maandbox. Zo een voordeelverpakking geef je genoeg luiers voor een hele maand. In eerste instantie lijkt de prijs misschien hoog, Maar onder aan de streep spaar je soms ruim 25%. Dat is toch een mooi extraatje? Naast deze maandboxen bestaat er ook een uniek groot voordeelpak Pampers Easy Up in de aanbieding. Deze voordeel-box bevat nog meer luiers (tot wel 84 ). Naud & Hannah gebruiken enkel nog een voordeelpak Pampers Easy Up Luiers voor hun eigen Marie van een half jaar. “Voorheen bestelden we steeds kleine verpakkingen. Toen vond ik een Pampers Easy Up Luiers maandbox aanbieding bij Greenjump. Sindsdien speur ik het internet af naar de laatste acties. Soms kies ik voor een ander merk en koop ik een DA Luiers aanbieding.”

Pampers Easy Up Luiers aanbiedingen van deze week (25)

Bij winkels als Coop vind je steeds vaker Pampers Easy Up Luiers in de aanbieding. Ook producten van DA luiers scoor je hier regelmatig in de aanbieding. Herkenbaar? Soms is het lastig om Pampers Easy Up Luiers aanbiedingen van deze week (week 25) te scoren. Op deze website checken wij alle kortingscodes / acties van het veel gekochte Pampers. Check dus snel waar je deze week de goedkoopste Pampers Easy Up Luiers kunt krijgen. Ook handig: alle details over Albert Heijn Luierbroekje.

Waar is de goedkoopste Pampers Easy Up actie?

Meer en meer mensen doen het: Artikelen als Buikdragers online shoppen in webshops zoals Kidsgigant.nl. Ook luiers zoeken we steeds vaker online. De goedkoopste Pampers Easy Up actie bestellen is super makkelijk. Bij webshops als Jumbo.com en tegenwoordig ook Greenjump koop je vandaag de dag veel soorten luiers. Prijzen vergelijken gaat online veel efficiënterHet is niet eens meer nodig om alle folders te bekijken. Profiteer van de lopende Pampers Easy Up aanbiedingen en bestel de goedkoopste met korting online! Bij een kortingsactie moet je denken aan 42 stuks van €19,49 voor maar €11,69 alleen bij Agrimarkt. Of een aanbieding als: Luiers van Pampers (42 stuks) van €19,49 nu voor €11,89 bij de Hoogvliet. Wacht niet te lang: de prijs kan snel veranderen. Weet jij alles al van luiers? Een van de moeders schreef over Katoenen luiers. Geniet van lage prijzen en vind een voordeelverpakking Pampers Easy Up in de reclame.

4.5 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Wisselen van luiers gaat makkelijk
- Elastische en scheurbare zijkanten
Nadelen
- Verkrijgbaar vanaf maat 4, 5 en 6
- Luiers zijn geschikt voor kids tot 18KG
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit