luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

DA Luiers aanbieding

Waar zoeken we de geldige DA Luiers aanbieding? Hier zoeken wij elke dag de DA luiers aanbiedingen van deze week. Deze luiers zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Vaak is het zo: Hoe meer luiers in de doos, des te aantrekkelijker de aanbieding. Normaal zitten er in een verpakking van DA luiers ongeveer 40 stuks luiers. De prijs is gemiddeld €7,49. De stukprijs van 1 luier ligt dan op €0,19. Maar dit is de adviesprijs. Regelmatig zijn er mooie acties en extra veel korting. Door gebruik te maken van zo’n DA Luiers aanbieding krijg je soms wel 10% t/m 60% korting. Soms betaal je maar €4,87 voor een verpakking met 40 luiers (oftewel €0,12 voor 1 stuk). Handig: nu de goedkoopste luiers van DA luiers in de aanbieding vinden? Bestel dan een maandbox. Zo’n voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor 4 weken. Op het eerste gezicht lijkt de prijs misschien hoog, Echter, uiteindelijk spaar je soms ruim 25%. Daar zeg je toch geen nee tegen? Behalve deze maandboxen is er ook zo’n extra grote (XL) voordeelpak DA Luiers in de aanbieding. Deze voordeel-box bevat nog meer luiers (tot ruim 80 ). Ayden en ook Pip kopen alleen nog maar voordeelverpakkingen DA Luiers voor de kleine Isra van 12 maanden. “Eerder kochten we de normale formaten. Maar later zag ik eens een DA Luiers maandbox aanbieding bij PLUS. Van toen af aan check ik het internet voor mooie kortingen. Af en toe bestel ik dan meteen ook een Pampers New Baby aanbieding.”

DA Luiers aanbiedingen van deze week (21)

Bij populaire shops als Drogistplein.nl tref je zo nu en dan DA Luiers in de aanbieding. Ook producten van Bambino Mio koop je hier af en toe heel goedkoop. Kom je dat bekend voor? Het lijkt onmogelijk om DA Luiers aanbiedingen van deze week (week 21) te scoren. Op deze pagina zoeken wij alle aanbiedingen van het merk DA luiers. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste DA Luiers kunt afrekenen. Ook handig: alle details over Kruidvat Newborn luiers.

Waar is de goedkoopste DA Luiers actie?

Meer en meer mensen doen het: Items als Boxen online kopen bij webwinkels als Poshbaby.nl. Maar ook luiers bestellen we meer en meer via internet. De goedkoopste DA Luiers actie bestellen is super makkelijk. Bij webwinkels als Dekamarkt en tegenwoordig ook BigGreenSmile bestel je nu ook de meest uiteenlopende luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat online veel sneller. Het is niet eens meer nodig om alle folders te doorzoeken. Bekijk direct alle DA Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Een typische kortingsactie is: 40 stuks van €7,49 nu voor €4,87 alleen bij Bol.com. Of aanbiedingen zoals: Luiers van DA luiers (40 stuks) van €7,49 nu slechts €5,62 bij de Bol.com. OP=OP: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Weet jij alles al van luiers? Moeders van pasgeboren baby’s hebben het over: Luierbroekjes. Scoor een lage prijs en bestel een voordeelverpakking DA Luiers in de reclame.

4 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Handige urine indicator
- In alle maten verkrijgbaar
Nadelen
- Valt wat groot
- Sommige ouders klagen over lekken
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit