luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Zwembroekjes aanbieding

Waar zoeken we de geldige Kruidvat Zwembroekjes aanbieding? In onze vergelijker zoeken wij 24/7 de actuele Kruidvat aanbiedingen van deze week. Dit soort luiers kan je kopen in verschillende formaten. Doorgaans geldt: Hoe meer luiers in de doos, hoe gunstiger de prijs wordt. Meestal zitten er in een pak van Kruidvat zo’n 13 luiers. De normale prijs is zo’n €6,09. Dit komt neer op een prijs per luier van €0,47. Maar dit is de adviesprijs. Vaak zijn er acties en veel korting. Via een Kruidvat Zwembroekjes aanbieding spaar je soms voor 10% tot 45% korting. Je betaalt dan maar €4,87 voor een verpakking met 13 luiers (oftewel €0,37 voor 1 stuk). Let op: direct de aller-goedkoopste luiers van Kruidvat in de aanbieding vinden? Overweeg dan ook een maandbox. Een voordeelverpakking bevat voldoende luiers voor een hele maand. Op het eerste gezicht is het even een investing, Maar aan het einde van de maand spaar je soms ruim 40%. Dat is toch een mooi extraatje? In aanvulling op de maandbox is er ook een uniek groot voordeelpak Kruidvat Zwembroekjes in de aanbieding. Zo’n giga-box bevat aantrekkelijk veel luiers (tot ruim 26 ). Seth en ook Nisa kopen alleen nog maar maandboxen Kruidvat Zwembroekjes voor de kleine Yuna die nu net een jaar is. “Eerder kochten we de normale formaten. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Kruidvat Zwembroekjes maandbox aanbieding bij Agrimarkt. Van toen af aan check ik het internet voor de laatste acties. Soms kies ik voor een ander merk en koop ik een Huggies Super Dry Luiers aanbieding.”

Kruidvat Zwembroekjes aanbiedingen van deze week (16)

Bij winkels als Hoogvliet vind je steeds vaker Kruidvat Zwembroekjes in de aanbieding. Maar ook luiers van Wiona koop je hier regelmatig in de aanbieding. Heb je daar ook last van? Het is niet eenvoudig om Kruidvat Zwembroekjes aanbiedingen van deze week (week 16) te scoren. Op luiersvergelijken.com checken wij alle kortingen van het vaak-bestelde Kruidvat. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste Kruidvat Zwembroekjes kunt bestellen. Lees nu ook alles over Huggies Little Walkers Luiers.

Waar is de goedkoopste Kruidvat Zwembroekjes actie?

Steeds meer ouders doen het: Items als Campingbedjes online kopen bij shops als Dreumesenzo.nl. Maar ook luiers scoren we in toenemende mate via internet. De goedkoopste Kruidvat Zwembroekjes actie bestellen gaat snel en is simpel. Online, bij shops als Drogistplein.nl en Drogisterij.nl bestel je nu ook een enorm assortiment luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat online veel sneller. Het is niet nodig om alle folders te bekijken. Bekijk direct alle Kruidvat Zwembroekjes aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Voorbeelden van kortingsacties zijn: 13 stuks van €6,09 voor maar €4,87 bij Agrimarkt. Of een aanbieding als: Luiers van Kruidvat (13 stuks) van €6,09 voor maar €36,89 bij de Lidl. Let op: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Alle ins en outs over luiers lezen? Een van de moeders schreef over Luiers aanbiedingen. Geniet van lage prijzen en vind een voordeelverpakking Kruidvat Zwembroekjes in de reclame.

4.2 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Ideaal voor strand, zwembad en vakantie
- Maximale bescherming in het water
Nadelen
- Alleen vanaf maat 4 en 5 verkrijgbaar
- Soms is de pasvorm niet prettig
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit