luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Huggies Super Dry Luiers aanbieding

Waar vind ik de huidige Huggies Super Dry Luiers aanbieding? Op luiersvergelijken.com spotten we elke week alle Huggies aanbiedingen van deze week. Dit merk luiers kun jij bestellen in uiteenlopende verpakkingen. Vaak is het zo: Hoe groter het aantal luiers, hoe lager de prijs. Standaard zitten er in een doos van Huggies zo’n 36 luiers. De normale prijs is zo’n €11,99. Dat is dus een prijs per luier van +/- €0,33. Dit is de normale prijs. Online vind je vaak speciale acties en superhoge kortingen. Door middel van een Huggies Super Dry Luiers aanbieding krijg je soms wel 25% tot wel 45% kassakorting. Soms betaal je maar €9,59 voor een verpakking met 36 luiers (omgerekend nog maar €0,27 voor 1 stuk). Handig: vandaag nog de goedkoopste luiers van Huggies in de aanbieding scoren? Ga dan voor een maandbox. Zo een voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor een hele maand. Aanvankelijk is het even een investing, Maar aan het einde van de maand bespaar je tot wel 45%. Dat is toch een mooi extraatje? Naast deze maandboxen bestaat er ook zo’n extra grote (XL) voordeelpak Huggies Super Dry in de aanbieding. Een mega-box biedt extra veel luiers (tot ruim 72 exemplaren). Vigo en ook Jip gebruiken enkel nog een voordeelpak Huggies Super Dry Luiers voor hun eigen Mathijs van 12 maanden. “Voorheen bestelden we de reguliere verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Huggies Super Dry Luiers maandbox aanbieding bij Jumbo. Van toen af aan zoek ik altijd intensief naar de laatste acties. Zo nu en dan koop ik ook een Toujours Luiers aanbieding.”

Huggies Super Dry Luiers aanbiedingen van deze week (16)

Bij aanbieders als Lidl tref je zo nu en dan Huggies Super Dry Luiers in de aanbieding. Ook luiers van FuzziBunz vind je hier regelmatig in de aanbieding. Ken je dat? Het is niet eenvoudig om Huggies Super Dry Luiers aanbiedingen van deze week (week 16) te scoren. Op luiersvergelijken.com zoeken wij alle kortingen van het merk Huggies. Kijk nu zelf waar je deze week de goedkoopste Huggies Super Dry Luiers kunt krijgen. Bekijk ook de pagina over Pampers New Baby luiers.

Waar is de goedkoopste Huggies Super Dry actie?

Meer en meer mensen doen het: Items als Buikdragers online shoppen in webshops zoals Wehkamp.nl. En ook luiers kopen we in toenemende mate op het internet. De goedkoopste Huggies Super Dry actie bestellen gaat super eenvoudig. Bij webshops als Drogisterij.nl en natuurlijk D.I.O. Drogist koop je vandaag de dag een enorm assortiment luiers. Het vergelijken van de actuele prijzen gaat via internet veel effectiever. Het is niet nodig om alle reclame-folders door te spitten. Bekijk direct alle Huggies Super Dry aanbiedingen en bestel de goedkoopste vandaag nog online! Bij een kortingsactie moet je denken aan 36 stuks van €11,99 nu voor €9,59 bij de Action. Of speciale aanbiedingen als: Luiers van Huggies (36 stuks) van €11,99 voor slechts €2,24 bij de Coop. OP=OP: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Weet jij alles al van luiers? Onze mama redactie beschreef o.a. Luiers maat 0. Ervaar de lage prijzen en vind een voordeelverpakking Huggies Super Dry in de reclame.

4.3 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- De meest absorberende luier
- Comfortabel, het kind blijft urenlang droog
Nadelen
- Niet bij alle winkels te verkrijgen
- De luiers van Huggies zijn relatief duur
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit