luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Luierbroekjes aanbieding

Waar zoeken we de geldige Kruidvat Luierbroekjes aanbieding? Op deze website zoeken wij elke dag de lopende Kruidvat aanbiedingen van deze week. Dit type luiers is verkrijgbaar in verschillende formaten. Doorgaans geldt: Des te meer luiers in de verpakking, hoe gunstiger de prijs wordt. Meestal zitten er in een pak van Kruidvat zo’n 6 luiers. Doorgaans is de prijs ongeveer €2,49. Omgerekend is de prijs per luier €0,42. Het gaat hier wel om de adviesprijs. Regelmatig zijn er mooie acties en extra veel korting. Door gebruik te maken van zo’n Kruidvat Luierbroekjes aanbieding ontvang je soms zo 10% oplopend tot 45% extra korting. De prijs is dan soms nog maar €1,62 voor een verpakking met 6 luiers (dit komt neer op €0,27 voor 1 stuk). Let op: nu de goedkoopste luiers van Kruidvat in de aanbieding bestellen? Bestel dan een maandbox. Zo een voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor 4 weken. Op het eerste gezicht is het even een investing, Maar aan het einde van de maand spaar je soms ruim 45%. Wie wil dat nu niet? In aanvulling op de maandbox vind je ook zo’n extra grote (XL) voordeelpak Kruidvat Luierbroekjes in de aanbieding. Een mega-box biedt extra veel luiers (tot wel 12 exemplaren). Jaylano & Mila gebruiken enkel nog een voordeelpak Kruidvat Luierbroekjes voor de kleine Tess van 9 maanden. “Eerder kochten we steeds kleine verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Kruidvat Luierbroekjes maandbox aanbieding bij BigGreenSmile. Vanaf toen speur ik het internet af naar mooie kortingen. Zo nu en dan koop ik ook een Pampers aanbieding.”

Kruidvat Luierbroekjes aanbiedingen van deze week (25)

Bij populaire shops als Gamma vind je steeds vaker Kruidvat Luierbroekjes in de aanbieding. Ook producten van Bebino scoor je hier regelmatig in de aanbieding. Herkenbaar? Het is niet eenvoudig om Kruidvat Luierbroekjes aanbiedingen van deze week (week 25) te zoeken. Op deze pagina speuren wij naar alle kortingscodes / acties van het geliefde Kruidvat. Kijk nu zelf waar je deze week de goedkoopste Kruidvat Luierbroekjes kunt afrekenen. Lees nu ook alles over Sweet Care Luiers.

Waar is de goedkoopste Kruidvat Luierbroekjes actie?

Een groeiend aantal ouders doet het: Items als Boxen via internet bestellen bij shops als Dekleinegeneratie.nl. En ook luiers kopen we meer en meer online. De goedkoopste Kruidvat Luierbroekjes actie bestellen gaat snel en is simpel. Bij webshops als Wehkamp.nl en ook Opisopvoordeelshop shop je tegenwoordig een enorm assortiment luiers. Het vergelijken van de actuele prijzen gaat dankzij het internet veel efficiënterJe hoeft niet langer alle reclame-folders door te spitten. Profiteer van de lopende Kruidvat Luierbroekjes aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Een typische kortingsactie is: 6 stuks van €2,49 tijdelijk voor €1,62 bij de Drogisterij.net. Of speciale aanbiedingen als: Luiers van Kruidvat (6 stuks XL-pack) van €2,49 nu slechts €5,39 bij de Boni. Let op: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Alle ins en outs over luiers lezen? Een van de moeders schreef over Luiers maat 5. Ervaar de lage prijzen en koop een voordeelverpakking Kruidvat Luierbroekjes in de reclame.

4 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Hygiënisch recyclen van broekje
- Pasvorm als een normale broek
- Ideaal als ondersteuning voor zindelijkheid
Nadelen
- Alleen te verkrijgen in maat 4+, 5, 6
- Prijs is aan de hoge kant
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit