luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Toujours Luiers aanbieding

Waar zoeken we de geldige Toujours Luiers aanbieding? Op luiersvergelijken.com spotten we elke dag de Toujours aanbiedingen van deze week. Dit soort luiers kan je kopen in verschillende formaten. Standaard is de regel: Hoe groter het aantal luiers, hoe lager de prijs. Normaal zitten er in een verpakking van Toujours zo’n 50 luiers. De normale prijs is zo’n €7,49. Dit komt neer op een prijs per luier van €0,15. Het gaat hier wel om de adviesprijs. Online vind je vaak speciale acties voor een aantrekkelijke korting. Via een Toujours Luiers aanbieding profiteer je zo van 20% oplopend tot 50% kassakorting. De prijs is dan soms nog maar €5,62 voor een verpakking met 50 luiers (omgerekend nog maar €0,11 voor 1 st.). Let op: direct de aller-goedkoopste luiers van Toujours in de aanbieding bestellen? Probeer dan een maandbox. Zo’n voordeelverpakking bevat voldoende luiers voor 4 weken. Aanvankelijk lijkt de prijs misschien hoog, Maar onder aan de streep bespaart je dit tot wel 25%. Wie wil dat nu niet? Behalve deze maandboxen vind je ook een speciaal voordeelpak Toujours Luiers in de aanbieding. Deze voordeel-box bevat aantrekkelijk veel luiers (tot wel 100 ). Mike en Angel gebruiken enkel nog voordeelverpakkingen Toujours Luiers voor Javi van 11 maanden. “Voorheen bestelden we steeds kleine verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Toujours Luiers maandbox aanbieding bij Makro. Vanaf toen speur ik het internet af naar de laatste acties. Soms kies ik voor een ander merk en koop ik een Huggies DryNites aanbieding.”

Toujours Luiers aanbiedingen van deze week (29)

Bij winkels als Spar vind je steeds vaker Toujours Luiers in de aanbieding. Ook producten van Magics scoor je hier soms extra voordelig. Kom je dat bekend voor? Het valt flink tegen om Toujours Luiers aanbiedingen van deze week (week 29) te scoren. Op luiersvergelijken.com speuren wij naar alle kortingen van het vaak-bestelde Toujours. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste Toujours Luiers kunt krijgen. Ook handig: alle details over Bebino Luiers.

Waar is de goedkoopste Toujours Luiers actie?

Een groeiend aantal ouders doet het: Producten zoals Boxen online kopen bij shops als Schattigebabykleertjes.nl. Ook luiers vinden we in toenemende mate online. De goedkoopste Toujours Luiers actie bestellen is super makkelijk. Bij webshops als AH.nl en tegenwoordig ook Opisopvoordeelshop bestel je nu ook veel soorten luiers. Het vergelijken van de actuele prijzen gaat dankzij het internet veel sneller. Het is niet nodig om alle folders door te spitten. Check nu de lopende Toujours Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Een typische kortingsactie is: 50 stuks van €7,49 voor maar €5,62 bij Poiesz. Of aanbiedingen zoals: Alle luiers van Toujours (50 stuks) van €7,49 nu slechts €4,46 bij de Albert Heijn. Wacht niet te lang: de deal kan verlopen. Wil je meer info over luiers? Een van de moeders schreef over Nachtluiers. Ervaar de lage prijzen en vind een voordeelverpakking Toujours Luiers in de reclame.

3.9 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Als een van de beste getest
- Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Nadelen
- Alleen bij Lidl te koop
- Niet via internet te bestellen
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit