luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

FuzziBunz Luiers

Alle handige informatie over FuzziBunz Luiers. Verhalen van andere ouders, kortingen en handige weetjes. Je kan het vinden op Luiersvergelijken.com. De FuzziBunz Luiers zijn al jaren in trek bij vaders en moeders. Hoezo? Dat komt door de absorberende kern, een handige verpakking, en ze kunnen uren mee. De FuzziBunz Luiers zijn verkrijgbaar in de maten L, M, S, XS. De luiers zijn ideaal voor kinderen met een gewicht van 2 – 20 kg. Dit product telt meestal 1 luiers. De gemiddelde prijs is €19,50 per doos. Deze box bevat zo’n 1 luiers. Omgerekend betaal je €19,5 voor iedere nieuwe luier. Jordan en Miray willen niet meer zonder. “Nadat ons kindje Anna zich aandiende in november 2014 zijn we direct begonnen met FuzziBunz. Een prima keuze. Ons kindje is altijd zo vrolijk. Ik let altijd op acties bij de MCD. Hier shop ik zo nu en dan een geweldige extra grote verpakking. Soms koop ik ook Pampers Luiers als het in de folder staat”.

De luiers van het merk FuzziBunz kan je enkele jaren gebruiken. Van maat 1 naar maat 3 en uiteindelijk maat 4. Bekijk ook de pagina over Bambo nature Luiers.

FuzziBunz Luiers bestellen

Meteen FuzziBunz Luiers bestellen via internet? Dit is mogelijk! Bij een groeiend aantal shops kan je deze kwalitatieve luiers online shoppen. Online is het kinderspel om alle prijzen eenvoudig te vergelijken. Of je Maat 0 (1 – 2 KG) of Maat 4+ (9 – 20 KG) wilt. Alle modellen zijn via internet te koop. Zowel een huismerk en luxe merken. Voor je baby kun je tevens Etos Luiers bestellen.

FuzziBunz Luiers korting

Met een goede deal FuzziBunz kopen? Die optie is er natuurlijk. Er worden maandelijks kortingsacties geïntroduceerd. Je koopt de luiers bij Emté of Dirk. De doorsnee-prijs voor een pakket met bedraagt €19,50. Deze box bevat zo’n 1 luiers. De prijs per luier is ongeveer €19,5. Voor de geldige FuzziBunz kortingen verwijzen we je graag door naar de aanbiedingen pagina. Met korting bespaar je zo 45%. Bekijk hier zo’n FuzziBunz Luiers aanbieding.

FuzziBunz Luiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Beoordeel zelf FuzziBunz Luiers en geef bijvoorbeeld 5 sterren. Onderschrijf de extra absorberende kern of de voordeelverpakking. Maar ook de fit: Maat 4 is 7 – 18 KG en Maat 5 is 11 – 23 KG. Sloot hij goed aan?Je helpt ouders met een goede FuzziBunz review.

4 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Draagt bij aan een beter milieu
- Soepel en sluit perfect aan
Nadelen
- Is vrij prijzig
- Het verschonen (wassen) kost veel tijd
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one