luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Europrofit Luiers

Bekijk hier alles over Europrofit Luiers. Verhalen van andere ouders, kortingen en handige weetjes. Je kan het vinden op luiersvergelijken.com. De Europrofit Luiers zijn al een enorme periode erg populair bij jonge ouders. Hoezo? Dat heeft te maken met de zachte binnenlaag, een vrolijk design, en ze kunnen uren mee. De Europrofit Luiers kan je kopen in de maten 4, 5. De luiers kan je gebruiken voor kinderen met een gewicht van 7 – 25 kg. Een pak bevat doorgaans 66 luiers. Gemiddeld betaal je €10,89 per pak. Deze box bevat zo’n 66 stuks. Je betaalt dus om en nabij €0,17 voor elke luier. Pim en Nika willen niet meer zonder. “Nadat onze William geboren werd in april 2015 zijn we direct begonnen met Europrofit. Een prima keuze. Ons kleintje is altijd zo vrolijk. Ik let altijd op kortingen bij Dirk. Zo nu en dan spot ik een mooie voordeelverpakking. Soms koop ik ook Huggies Luiers als het in de folder staat”.

De luiers van Europrofit groeien met je kindje mee. Beginnend bij maat 1 naar 2 en uiteindelijk maat 4. Ontdek nu ook alles over Bambino Mio Luiers.

Europrofit Luiers bestellen

Direct Europrofit Luiers online bestellen? Geen enkel probleem! Bij meer en meer webwinkels kan je deze populaire luiers online shoppen. Online is het kinderspel om de meeste prijsacties tegen elkaar af te zetten. Zowel als jij Maat 2 (3 – 6 KG) of Maat 5+ (14 – 27 KG) zoekt. Alle modellen zijn via internet te koop. O.a het B-merk als A merk. Je kunt overigens ook DA Luiers bestellen.

Europrofit Luiers korting

Wil je voor een lage prijs Europrofit kopen? Die optie is er natuurlijk. Er worden maandelijks kortingsacties geïntroduceerd. Je koopt de luiers bij Bol.com en Jan Linders. De adviesprijs voor een doos is €10,89. In het pakket tref je om en nabij 66 luiers. De stukprijs van een luier is dan zo’n €0,17. Veel actuele Europrofit kortingen verwijzen we je graag door naar de aanbiedingen lijst. Met korting bespaar je zo 25%. Bekijk hier zo’n Europrofit Luiers aanbieding.

Europrofit Luiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Beoordeel zelf Europrofit Luiers via het formulier hieronder. Geef 5 punten. Onderschrijf de elastisch tailleband of voordeelbox. En hoe viel deze luier: Maat 3 is 4 – 9 KG en Maat 5 is 11 – 23 KG. Paste het broekje goed? Jij helpt andere moeders met een Europrofit review.

4.3 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Meer absorberende kern
- Flexibele pijpjes
Nadelen
- Niet verkrijgbaar in maat 1-3
- Volstaat niet voor elk kind ook 's nachts
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one