luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Bambino Mio Luiers

Alles wat je moet weten over Bambino Mio Luiers. Verhalen van andere ouders, kortingsacties en handige weetjes. Je leest het op www.luiersvergelijken.com. De Bambino Mio Luiers zijn al jaren erg populair bij ouders met baby’s. Waarom? Dat heeft te maken met de zachte binnenlaag, een handige verpakking, en omdat ze lang meegaan. De Bambino Mio Luiers heb je in de maten 2, 3, 4, 5. De luiers zijn ideaal voor kids met een gewicht tussen de 0 – 12 kg. Dit product telt meestal 15 luiers. De gemiddelde prijs is €97,00 per pakket. Je hebt dan 15 luiers. Je betaalt dus om en nabij €6,47 voor elke luier. Bradley en Ize zijn enthousiast. “Nadat ons kindje Bent geboren werd in mei 2016 startten we direct met Bambino Mio. Een prima keuze. Ons kleintje is altijd zo vrolijk. Ik check altijd wel de aanbiedingen bij Greenjump. Dikwijls zie ik een geweldige voordeelpak. Zo nu en dan scoor ik Pampers Easy Up als het in de folder staat”.

De luiers van Bambino Mio zijn geschikt voor alle leeftijden. Van maat 1 tot maat 3 en eventueel naar maat 5. Bekijk ook de pagina over Wiona Biologische Luiers.

Bambino Mio Luiers bestellen

Wil jij direct Bambino Mio Luiers via internet bestellen? Dat kan! Bij meer en meer webwinkels kun je deze welbekende luiers online kopen. Online is het niet moeilijk om alle prijzen eenvoudig te vergelijken. Wanneer je nu Maat 3 (4 – 9 KG) of Maat 5+ (14 – 27 KG) zoekt. Diverse modelletjes koop/bestel je online. O.a het B-merk en luxe merken. Voor je baby kun je tevens Albert Heijn Luierbroekje bestellen.

Bambino Mio Luiers korting

Wil je voor een lage prijs Bambino Mio kopen? Dat is zeker mogelijk. Wekelijks vind je via internet diverse kortingsacties. Je koopt de luiers bij Opisopvoordeelshop of Attent. De doorsnee-prijs voor een pakket met is €97,00. In deze doos vind je ongeveer 15 luiers. De stukprijs van een luier is dan zo’n €6,47. Voor alle Bambino Mio kortingen moet we je doorsturen naar de aanbiedingen pagina. Door korting beperk je de kosten met zo’n 22%. Vind direct een Bambino Mio Luiers aanbieding.

Bambino Mio Luiers ervaringen
Welk cijfer geef jij? Beoordeel zelf Bambino Mio Luiers via het formulier hieronder. Geef 5 punten. Beschrijf de elastisch tailleband of de maandbox. Maar ook de fit: Maat 1 is 2 – 5 KG en Maat 5 is 11 – 23 KG. Was de sluiting gemakkelijk? Alvast bedankt voor jouw Bambino Mio review.

3.7 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- duurzame wasbare luier
- zit prettig voor het kind
Nadelen
- Je hebt er meer werk mee (wassen enz)
- Eerste investering groter dan wegwwerpluiers
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one