luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Bumblies Luiers aanbieding

Wat is de beste Bumblies Luiers aanbieding? Op deze website zoeken wij elke week de lopende Bumblies aanbiedingen van deze week. Dit merk luiers kun jij bestellen in meerdere variaties en boxen. De regel is: Des te meer luiers in de verpakking, hoe gunstiger de prijs wordt. Normaal zitten er in een verpakking van Bumblies zo’n 58 luiers. Hiervoor betaal je zo’n €5,99. De stukprijs van 1 luier ligt dan op €0,1. Maar dit is de adviesprijs. Online vind je vaak speciale acties en superhoge kortingen. Door middel van een Bumblies Luiers aanbieding profiteer je zo van 30% tot 35% kassakorting. Je betaalt dan maar €5,39 voor een verpakking met 58 luiers (dit komt neer op €0,09 voor 1 stuk). Tip: vandaag nog de goedkoopste luiers van Bumblies in de aanbieding kopen? Probeer dan een maandbox. Zo’n voordeelverpakking bevat voldoende luiers voor 30 dagen. In eerste instantie is dit een flink bedrag, Maar onder aan de streep bespaar je tot wel 10%. Snel bespaard toch? Naast deze maandboxen bestaat er ook een uniek groot voordeelpak Bumblies Luiers in de aanbieding. Een mega-box biedt nog meer luiers (soms wel 116 stuks). Gino en Malak gebruiken enkel nog maandboxen Bumblies Luiers voor hun eigen Fay van een half jaar. “Eerder kochten we steeds kleine verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Bumblies Luiers maandbox aanbieding bij Drogistplein.nl. Sindsdien speur ik het internet af naar de laatste acties. Zo nu en dan koop ik ook een Pampers Baby-Dry aanbieding.”

Bumblies Luiers aanbiedingen van deze week (29)

Bij populaire shops als Lidl tref je zo nu en dan Bumblies Luiers in de aanbieding. Ook producten van Wiona vind je hier regelmatig in de aanbieding. Herkenbaar? Soms is het lastig om Bumblies Luiers aanbiedingen van deze week (week 29) te shoppen. Op deze pagina zoeken wij alle acties van het veel gekochte Bumblies. Check dus snel waar je deze week de goedkoopste Bumblies Luiers kunt kopen. Ook handig: alle details over Kruidvat Luierbroekjes luiers.

Waar is de goedkoopste Bumblies Luiers actie?

Meer en meer mensen doen het: Items als Buggies online kopen bij shops als Stoerekindjes.nl. Maar ook luiers scoren we steeds vaker op het internet. De goedkoopste Bumblies Luiers actie bestellen gaat snel en is simpel. Bij webwinkels als Prénatal en tegenwoordig ook Jumbo.com bestel je nu ook een enorm assortiment luiers. Prijzen vergelijken gaat dankzij het internet een stuk gemakkelijker. Je hoeft niet langer alle reclame-folders te doorzoeken. Check nu de lopende Bumblies Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Een typische kortingsactie is: 58 stuks van €5,99 nu voor maar €5,39 bij Action. Of een aanbieding als: Luiers van Bumblies (58 stuks) van €5,99 voor maar €5,09 bij de Action. Wacht niet te lang: de prijs kan snel veranderen. Wil je meer info over luiers? Een van de moeders schreef over Wasbare luiers. Ervaar de lage prijzen en bestel een voordeelverpakking Bumblies Luiers in de reclame.

Review 0
4 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Te vinden bij vele supersmarkten als Boni en Coop
- Prijs/kwaliteit is uitmuntend
Nadelen
- Geen grotere maten beschikbaar
- Nauwelijks Xl-verpakkingen verkrijgbaar
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit