luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Magics Luiers aanbieding

Waar zoeken we de geldige Magics Luiers aanbieding? Op luiersvergelijken.com checken wij elke dag alle Magics aanbiedingen van deze week. Dit merk luiers kun jij bestellen in verschillende formaten. Doorgaans geldt: Bestel je meer dan 1 luiers, hoe lager de prijs. Standaard zitten er in een doos van Magics plus minus 36 losse luiers.De normale prijs is zo’n €5,99. Omgerekend is de prijs per luier €0,17. Dit is de normale prijs. Vaak zijn er acties en extra veel korting. Door gebruik te maken van zo’n Magics Luiers aanbieding spaar je soms voor 5% tot 50% kassakorting. Je betaalt dan maar €5,39 voor een pakket met 36 luiers (dit komt neer op €0,15 per stuk). Let op: direct de aller-goedkoopste luiers van Magics in de aanbieding online aanschaffen? Bestel dan een maandbox. Zo een voordeelverpakking bevat voldoende luiers voor 4 weken. Aanvankelijk is dit een flink bedrag, Maar onder aan de streep bespaar je tot wel 25%. Dat is snel geld besparen! In aanvulling op de maandbox vind je ook zo’n extra grote (XL) voordeelpak Magics Luiers in de aanbieding. Een mega-box biedt extra veel luiers (tot wel 72 ). Danny en Amelie gebruiken enkel nog een voordeelpak Magics Luiers voor de kleine Romée die alweer 1 jaar is. “Eerder kochten we de reguliere verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Magics Luiers maandbox aanbieding bij Agrimarkt. Sindsdien check ik het internet voor actuele aanbiedingen. Af en toe bestel ik dan meteen ook een Pampers UnderJams Luiers aanbieding.”

Magics Luiers aanbiedingen van deze week (21)

Bij aanbieders als Voordeeldrogisterij tref je zo nu en dan Magics Luiers in de aanbieding. Maar ook luiers van Bebino scoor je hier regelmatig in de aanbieding. Klinkt dat bekend? Soms is het een hele uitdaging om Magics Luiers aanbiedingen van deze week (week 21) te zoeken. Op deze pagina verzamelen wij alle kortingscodes / acties van het vaak-bestelde Magics. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste Magics Luiers kunt krijgen. Ook handig: alle details over Huggies NewBorn Luiers.

Waar is de goedkoopste Magics Luiers actie?

Een groeiend aantal ouders doet het: Producten zoals Autostoeltjes via internet bestellen bij webwinkels als Dreumesenzo.nl. Maar ook luiers vinden we steeds vaker op het internet. De goedkoopste Magics Luiers actie bestellen gaat snel en is simpel. Online, bij shops als AH.nl en natuurlijk Greenjump koop je vandaag de dag de meest uiteenlopende luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat via internet veel effectiever. Het is niet eens meer nodig om alle reclame-folders door te spitten. Check nu de lopende Magics Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste met korting online! Bij een kortingsactie moet je denken aan 36 stuks van €5,99 voor maar €5,39 alleen bij Drogisterij.net. Of speciale aanbiedingen als: Luiers van Magics (36 stuks voordeelpak) van €5,99 tijdelijk voor €8,99 bij de Coop. Wacht niet te lang: de deal kan verlopen. Weet jij alles al van luiers? Onze mama redactie beschreef o.a. Luiers korting. Ervaar de lage prijzen en koop een voordeelverpakking Magics Luiers in de reclame.

3.5 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Extra dun en super droog
- Voor maximale bewegingsvrijheid
- Goed voor milieu en portemonnee
Nadelen
- Er zijn geen maandboxen beschikbaar
- Soms is de pasvorm niet ideaal
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit