luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Luier voordeelpak

Het leven is al duur genoeg, zeker met een baby of kindje erbij. Een luier voordeelpak kan je veel voordeel opleveren. Waarom? Omdat je kunt besparen op de kosten van deze broekjes. Enerzijds hoe je veel minder vaak luier te bestellen en anderzijds is de prijs per luier relatief gezien goedkoper. Deze vind je in de grotere supermarkten als Albert Heijn, Jumbo, PLUS en COOP maar natuurlijk ook online. Door een grotere doos met luiers te kopen heb jij het gemak van een grotere voorraad thuis. Zo grijp je nooit mis en heeft je kleintje altijd een schone broek. Handig toch? Op luiersvergelijken.com vind je een overzicht van alle luiers. We verzamelen de aanbiedingen, ook vaan een voordeelpak. Pampers, Huggies maar ook kruitvan en huismerk broekjes zijn vaak wel te koop in dit soort formaten.

Voordeelverpakking luiers

Een luier voordeelverpakking koop je niet voor niets. Zeker in de maten 1, maat 2 en maatje 3 heb je veel voorraad nodig. Elke dag gaan er enkele luiers doorheen. Soms wel 5 of 6 per dag. Je wilt dan niet elke week opnieuw luiers bestellen. Daar heb je als mama of papa gewoon geen zin in en natuurlijk geen tijd voor. Maar waarom dan toch van die kleine aantallen kopen? Ga gewoon voor de luier voordeelpakken. Hierin zitten 20, 30 of zelfs 80 luiers. Ook maat 4, 5 of 6 beschikken nog over deze boxen. De prijzen per luier dalen soms van wel €0,28 naar €0,19. Er zijn verpakkingen te koop waarbij je slechts 15 cent per luier hoeft af te rekenen. Lekker scherp inkopen doen dus!

luier voordeelverpakking

Voordeelpak aanbieding

Ook deze week zijn er voordeelpak aanbiedingen te bestellen. Zo koop je met 20% een voordeelpak bij Wehkamp en zelfs met 40% korting bij bol.com. Ook bij de drogisten zijn er luier voordeelpak acties deze week. Bezoek de shop of koop het via internet zodat je lekker bij je kindje thuis kunt blijven. Er even lekker samen op uit gaan is natuurlijk ook gezellig. Even de stad in om een luierpak uit de reclame te kopen.