luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Newborn Luiers aanbieding

Hoe check ik de actuele Kruidvat Newborn Luiers aanbieding? Op deze website checken wij 24/7 de actuele Kruidvat aanbiedingen van deze week. Dit soort luiers kan je kopen in diverse soorten en maten. Vaak is het zo: Des te meer luiers in de verpakking, hoe gunstiger de prijs wordt. Meestal zitten er in een pak van Kruidvat rond de 20 losse luiers.De normale prijs is zo’n €2,99. Dat is dus een prijs per luier van +/- €0,15. Let op: dit is de reguliere prijs. Er zijn doorgaans veel scherpe acties voor een aantrekkelijke korting. Door gebruik te maken van zo’n Kruidvat Newborn Luiers aanbieding ontvang je soms zo 25% t/m 45% korting. Soms betaal je maar €2,24 voor een verpakking met 20 luiers (oftewel €0,11 voor 1 st.). Handig: vandaag nog de goedkoopste luiers van Kruidvat in de aanbieding kopen? Probeer dan een maandbox. Zo’n voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor een hele maand. In eerste instantie is dit een flink bedrag, Maar onder aan de streep spaar je soms ruim 25%. Dat is snel geld besparen! In aanvulling op de maandbox is er regelmatig een speciaal voordeelpak Kruidvat Newborn in de aanbieding. Zo’n giga-box bevat nog meer luiers (soms wel 40 ). Jax & Mare gebruiken enkel nog een voordeelpak Kruidvat Newborn Luiers voor Amy van 5 maanden. “Eerder kochten we de reguliere verpakkingen. Maar later zag ik eens een Kruidvat Newborn Luiers maandbox aanbieding bij Bol.com. Van toen af aan speur ik het internet af naar mooie kortingen. Af en toe bestel ik dan meteen ook een Huggies Little Walkers Luiers aanbieding.”

Kruidvat Newborn Luiers aanbiedingen van deze week (29)

Bij populaire shops als Dekamarkt vind je regelmatig Kruidvat Newborn Luiers in de aanbieding. Ook producten van Naty scoor je hier regelmatig in de aanbieding. Herkenbaar? Vaak is het best een klus om Kruidvat Newborn Luiers aanbiedingen van deze week (week 29) te bestellen. Op deze website zoeken wij alle acties van het geliefde Kruidvat. Kijk nu zelf waar je deze week de goedkoopste Kruidvat Newborn Luiers kunt scoren. Tip: check ook alles over Pampers UnderJams Luiers.

Waar is de goedkoopste Kruidvat Newborn actie?

Steeds meer ouders doen het: Items als Wiegen online kopen in webshops zoals Babykadowinkel.nl. Ook luiers shoppen we in toenemende mate via internet. De goedkoopste Kruidvat Newborn actie bestellen gaat super eenvoudig. Bij webwinkels als Dekamarkt en natuurlijk Gamma bestel je nu ook veel soorten luiers. Het vergelijken van de actuele prijzen gaat dankzij het internet veel sneller. Het is niet nodig om alle week-folders te doorzoeken. Check nu de lopende Kruidvat Newborn aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Bij een kortingsactie moet je denken aan 20 stuks van €2,99 tijdelijk voor €2,24 alleen bij DA. Of aanbiedingen zoals: Luiers van Kruidvat (20 stuks voordeelpak) van €2,99 nu slechts €24,67 bij de Drogistplein.nl. Wacht niet te lang: de prijs kan snel veranderen. Alle ins en outs over luiers lezen? Een van de moeders schreef over Luiers maat 7. Ervaar de lage prijzen en koop een voordeelverpakking Kruidvat Newborn in de reclame.

3.6 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Luiers voor de kleintjes (maat 1 en 2)
- Ook maat 0 voor net geboren baby's
- Handige sluiting goed absorberend
Nadelen
- Tijdens de nacht/slaap niet 100% betrouwbaar
- Duur in vergelijking met maandboxen
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit