luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Kruidvat Luiers aanbieding

Waar vind ik de huidige Kruidvat Luiers aanbieding? Op deze website spotten we 24/7 alle Kruidvat aanbiedingen van deze week. Deze luiers zijn beschikbaar in verschillende formaten. De regel is: Des te meer luiers in de verpakking, hoe lager de prijs. Normaal zitten er in een verpakking van Kruidvat rond de 20 luiers. Hiervoor betaal je zo’n €2,99. Dit komt neer op een prijs per luier van €0,15. Let op: dit is de reguliere prijs. Regelmatig zijn er mooie acties en extra veel korting. Door middel van een Kruidvat Luiers aanbieding krijg je soms wel 20% tot wel 60% korting. Je betaalt dan maar €2,09 voor een doos met 20 luiers (dit komt neer op €0,1 per stuk). Handig: vandaag nog de goedkoopste luiers van Kruidvat in de aanbieding online aanschaffen? Overweeg dan ook een maandbox. Zo een voordeelverpakking geef je genoeg luiers voor een hele maand. In eerste instantie is het even een investing, Maar onder aan de streep bespaart je dit tot wel 45%. Dat is toch een mooi extraatje? Behalve deze maandboxen is er regelmatig zo’n extra grote (XL) voordeelpak Kruidvat Luiers in de aanbieding. Een mega-box biedt aantrekkelijk veel luiers (soms wel 40 exemplaren). Micha en Tessel kopen alleen nog maar maandboxen Kruidvat Luiers voor hun eigen Chloë van 3 maanden. “Eerst kochten we steeds kleine verpakkingen. Toevallig trof ik onlangs eens zo’n Kruidvat Luiers maandbox aanbieding bij Jan Linders. Vanaf toen check ik het internet voor mooie kortingen. Af en toe bestel ik dan meteen ook een Huggies aanbieding.”

Kruidvat Luiers aanbiedingen van deze week (25)

Bij winkels als Opisopvoordeelshop vind je regelmatig Kruidvat Luiers in de aanbieding. Ook producten van Kruidvat koop je hier regelmatig in de aanbieding. Kom je dat bekend voor? Soms is het een hele uitdaging om Kruidvat Luiers aanbiedingen van deze week (week 25) te bestellen. Op luiersvergelijken.com zoeken wij alle aanbiedingen van het geliefde Kruidvat. Check dus snel waar je deze week de goedkoopste Kruidvat Luiers kunt scoren. Ook handig: alle details over Pampers Easy Up.

Waar is de goedkoopste Kruidvat Luiers actie?

Meer en meer mensen doen het: Artikelen als Buikdragers online shoppen bij webwinkels als Poshbaby.nl. Maar ook luiers kopen we in toenemende mate op het internet. De goedkoopste Kruidvat Luiers actie bestellen gaat super eenvoudig. Bij webshops als Etis.nl en tegenwoordig ook Voordeeldrogisterij shop je tegenwoordig de meest uiteenlopende luiers. Het vergelijken van de actuele prijzen gaat dankzij het internet veel sneller. Het is niet nodig om alle reclame-folders door te spitten. Check nu de lopende Kruidvat Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste vandaag nog online! Voorbeelden van kortingsacties zijn: 20 stuks van €2,99 voor maar €2,09 bij de PLUS. Of een aanbieding als: Luiers van Kruidvat (20 stuks voordeelpak) van €2,99 voor slechts €7,77 bij Deen. OP=OP: de prijs kan snel veranderen. Weet jij alles al van luiers? Moeders van pasgeboren baby’s hebben het over: Luiers maat 4. Scoor een lage prijs en koop een voordeelverpakking Kruidvat Luiers in de reclame.

4.3 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Doordat je sluitingen over elkaar kan plakken past het altijd goed
- Met plasalarm
Nadelen
- Kleinere maten lekken soms door
- Flap scheurt soms snel
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit