luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Jumbo Luiers aanbieding

Wat is de beste Jumbo Luiers aanbieding? Hier spotten we elke dag de lopende Jumbo aanbiedingen van deze week. Dit type luiers is verkrijgbaar in verschillende formaten. De regel is: Des te meer luiers in de verpakking, hoe gunstiger de prijs wordt. In de meeste gevallen biedt een box van Jumbo plus minus 52 losse luiers.De prijs is gemiddeld €5,29. Omgerekend is de prijs per luier €0,1. Dit is de normale prijs. Er zijn doorgaans veel scherpe acties voor een aantrekkelijke korting. Dankzij een Jumbo Luiers aanbieding krijg je soms wel 10% t/m 35% korting. Je betaalt dan maar €3,17 voor een verpakking met 52 luiers (oftewel €0,06 voor 1 stuk). Handig: vandaag nog de goedkoopste luiers van Jumbo in de aanbieding vinden? Ga dan voor een maandbox. Een voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor 4 weken. Op het eerste gezicht is dit een flink bedrag, Maar onder aan de streep bespaart je dit tot wel 15%. Daar zeg je toch geen nee tegen? Naast deze maandboxen bestaat er ook een speciaal voordeelpak Jumbo Luiers in de aanbieding. Deze voordeel-box bevat nog meer luiers (soms wel 104 stuks). Ravi & Evi gebruiken enkel nog maandboxen Jumbo Luiers voor hun eigen Coen van 8 maanden. “Voorheen bestelden we de reguliere verpakkingen. Toen vond ik een Jumbo Luiers maandbox aanbieding bij EkoPlaza. Vanaf toen zoek ik altijd intensief naar mooie kortingen. Zo nu en dan koop ik ook een Wiona Biologische Luiers aanbieding.”

Jumbo Luiers aanbiedingen van deze week (25)

Bij winkels als Vomar tref je zo nu en dan Jumbo Luiers in de aanbieding. Ook producten van Bambo vind je hier af en toe heel goedkoop. Ken je dat? Soms is het een hele uitdaging om Jumbo Luiers aanbiedingen van deze week (week 25) te zoeken. Op deze pagina verzamelen wij alle kortingen van het vaak-bestelde Jumbo. Kijk nu zelf waar je deze week de goedkoopste Jumbo Luiers kunt kopen. Bekijk ook de pagina over Pampers New Baby Sensitive luiers.

Waar is de goedkoopste Jumbo Luiers actie?

Steeds meer ouders doen het: Artikelen als BabyVoeding online shoppen in webshops zoals Hummeltjekado.nl. En ook luiers scoren we in toenemende mate online. De goedkoopste Jumbo Luiers actie bestellen gaat super eenvoudig. Bij webshops als Jan Linders en Boni shop je tegenwoordig de meest uiteenlopende luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat via internet een stuk gemakkelijker. Het is niet eens meer nodig om alle reclame-folders te doorzoeken. Bekijk direct alle Jumbo Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste met korting online! Bij een kortingsactie moet je denken aan 52 stuks van €5,29 nu slechts €3,17 alleen bij Attent. Of speciale aanbiedingen als: Alle luiers van Jumbo (52 stuks voordeelpak) van €5,29 nu voor €4,57 bij de Jumbo. Let op: de deal kan verlopen. Alle ins en outs over luiers lezen? Moeders van pasgeboren baby’s hebben het over: Luiers maat 3. Geniet van lage prijzen en koop een voordeelverpakking Jumbo Luiers in de reclame.

4.1 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Super comfortabel
- Biedt zowel overdag als 's nachts bescherming
Nadelen
- Verschonen gaat niet altijd even soepel
- Zit wat strak
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit