luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Goedkoopste luiers

Op zoek naar de goedkoopste luiers van Nederland? Veel ouders klagen over de hoge kosten van de luiers. De populaire merken als Pampers en Huggies lijken de prijzen alsmaar op te voeren. Gelukkig zijn er ook steeds meer merken bijgekomen die zeer betaalbaar zijn. Bekende voorbeelden zijn natuurlijk het Bebino van de Aldi, en Toujours van de Lidl. Bij de Aldi koop je al een pak met 80 luiers voor slechts €10,99. Dat is slechts €0,14 cent per luier. Dit is de helft van A-merken als Pampers. Daar betaal je al gauw € 0,34 voor 1 luier. Wil je toch liever gebruik maken van de A-merken zoals Pampers? Dan is het verstandig om speciale maandboxen en voordeelpakken in de gaten te houden. Dankzij zo’n Xl-voordeelpak bespaar je enorm veel geld. Denk aan een maandbox met daarin 174 stuks Pampers voor slechts €45,19. De prijs per Pamer is dan omgerekend nog maar €0,26. Zoek je dus echt de goedkoopste luiers van A-merken als Pampers en Huggies? Probeer dan zoveel mogelijk deze maandboxen in de gaten te houden. Je vindt ze online op onder andere Bol.com, Wehkamp.nl en Ah.nl. Op Luiersvergelijken.com verzamelen we constant alle aanbiedingen zodat jij zonder moeite de goedkoopste luiers (online) kunt bestellen.

goedkoopste luiers van nederland
Wie slim is profiteert van mooie acties zoals deze Pamper maandbox

Goedkope luiers online bestellen

Vroeger waren we afhankelijk van de reclamefolder voor mooie luiers aanbiedingen. In de folder van Kruidvat of DA zag je een mooie aanbieding en vervolgens ging je naar de winkel om daar een aantal pakken te halen. Maar is dit daadwerkelijk de goedkoopste keuze? Doordat alle grote winkels hun aanbiedingen nu ook online plaatsen wordt goedkope luiers online bestellen een stuk eenvoudiger. In een oogopslag zie je waar bijvoorbeeld de Pampers Baby Dry Maandbox in de aanbieding is. Je hoeft niet meer alle folders door te spitten, of alle drogisterijen (bijvoorbeeld Trekpleister) in de buurt langs te gaan voor de laagste prijs. Door onze luier-vergelijker vind jij altijd snel & eenvoudig een link naar de goedkoopste luiers. Je kunt specifiek zoeken op merk (Pampers), maat (bijvoorbeeld maar 2 of 4+) of een specifieke biologische variant.

Luiers in de aanbieding kopen bespaart heel veel euro’s

Start nu zelf met besparen! Slimme ouders besparen al gauw tientallen euro’s per maand op Pampers of luiers van andere merken. Houd de actuele aanbiedingen & acties in de gaten. Heb je echt een top-aanbieding gevonden? Bijvoorbeeld 174 Pampers voor €35. Laat deze dan niet liggen! Ook al heb je nog een aantal maandboxen liggen. Jouw baby heeft over 3 maand nog steeds luiers nodig, en hoe handig is het als je ze nu al extra goedkoop en voordelig in kunt slaan! Heb jij zelf extreem goedkope luiers gevonden? Deel deze dan met ons! Zo kunnen ouders uit heel Nederland profiteren van deze aanbieding!