luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Etos Luiers aanbieding

Hoe check ik de actuele Etos Luiers aanbieding? Op luiersvergelijken.com zoeken wij constant alle Etos luiers aanbiedingen van deze week. Dit type luiers is verkrijgbaar in verschillende formaten. Standaard is de regel: Hoe groter het aantal luiers, hoe gunstiger de prijs wordt. Normaal zitten er in een verpakking van Etos luiers rond de 52 stuks luiers. Hiervoor betaal je zo’n €6,99. Omgerekend is de prijs per luier €0,13. Dit is de normale prijs. Online vind je vaak speciale acties en extra veel korting. Door gebruik te maken van zo’n Etos Luiers aanbieding spaar je soms voor 10% t/m 35% kassakorting. Je betaalt dan maar €4,89 voor een doos met 52 luiers (oftewel €0,09 per stuk). Let op: nu de goedkoopste luiers van Etos luiers in de aanbieding bestellen? Kies dan een maandbox. Zo een voordeelverpakking bevat voldoende luiers voor een hele maand. In eerste instantie is dit een flink bedrag, Maar aan het einde van de maand bespaart je dit tot wel 45%. Dat is toch een mooi extraatje? Naast deze maandboxen bestaat er ook zo’n extra grote (XL) voordeelpak Etos Luiers in de aanbieding. Zo’n giga-box bevat extra veel luiers (tot ruim 104 ). Maas en ook Fleur gebruiken enkel nog een voordeelpak Etos Luiers voor hun eigen Tycho van net een jaar. “Eerst kochten we steeds kleine verpakkingen. Toen vond ik een Etos Luiers maandbox aanbieding bij Boni. Van toen af aan speur ik het internet af naar de laatste acties. Zo nu en dan koop ik ook een Pampers Baby-Dry Pants aanbieding.”

Etos Luiers aanbiedingen van deze week (29)

Bij aanbieders als Spar vind je steeds vaker Etos Luiers in de aanbieding. Ook luiers van Toujours vind je hier soms extra voordelig. Herkenbaar? Het lijkt onmogelijk om Etos Luiers aanbiedingen van deze week (week 29) te scoren. Op luiersvergelijken.com speuren wij naar alle acties van het populaire Etos luiers. Kijk nu zelf waar je deze week de goedkoopste Etos Luiers kunt kopen. Tip: check ook alles over Kruidvat Zwemluiers.

Waar is de goedkoopste Etos Luiers actie?

Steeds meer ouders doen het: Producten zoals Boxen via internet bestellen bij webwinkels als Ikenmijnkind.nl. En ook luiers kopen we meer en meer op het internet. De goedkoopste Etos Luiers actie bestellen gaat snel en is simpel. Bij webshops als AH.nl en natuurlijk Deen shop je tegenwoordig de meest uiteenlopende luiers. Het vergelijken van luier-prijzen gaat online veel comfortabeler. Het is niet nodig om alle reclame-folders te doorzoeken. Profiteer van de lopende Etos Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Een typische kortingsactie is: 52 stuks van €6,99 nu slechts €4,89 alleen bij Poiesz. Of speciale aanbiedingen als: Luiers van Etos luiers (52 stuks) van €6,99 nu slechts €4,89 bij de Makro. Wacht niet te lang: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Wil je meer info over luiers? Een van de moeders schreef over Nachtluiers. Scoor een lage prijs en koop een voordeelverpakking Etos Luiers in de reclame.

4.3 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Handige anti-lekranden
- Eenvoudig open en dichtdoen dankzij klittenbandsluiting
Nadelen
- Valt erg klein
- Zijn erg dun
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit