luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Bumblies Luierbroekjes

Bekijk hier alles over Bumblies Luierbroekjes. Ervaringen, kortingsacties en updates. Je leest het op luiersvergelijken.com. De Bumblies Luierbroekjes zijn al een enorme periode erg populair bij ouders met baby’s. Hoezo? Niet in de laatste plaats door de absorberende kern, een grappige vormgeving, en ze kunnen uren mee. De Bumblies Luierbroekjes heb je in de maten 5, 6. De luiers zijn geschikt voor kids met een gewicht tussen de 11 – 30 kg. Dit product telt meestal 10 luiers. Gemiddeld betaal je €6,35 per doos. Je hebt dan 10 luiers. Je betaalt dus om en nabij €0,64 per luier. Sem en Rosa raden het al hun vrienden aan. “Nadat ons kindje Lot geboren werd in mei 2014 kochten we vrijwel meteen Bumblies. Een uitstekend product. Ons kleintje is altijd zo vrolijk. Ik controleer regelmatig de acties bij de Etos. Zo nu en dan spot ik een geweldige voordeelpak. Soms scoor ik Toujours Zwemluiers als het toevallig afgeprijsd is”.

De luiers van het merk Bumblies zijn geschikt voor alle leeftijden. Vanaf maat 1 naar 2 en eventueel naar maat 5. Lees hier ook alles over Albert Heijn Luiers.

Bumblies Luierbroekjes bestellen

Wil jij direct Bumblies Luierbroekjes bestellen via internet? Dit is mogelijk! Bij een groeiend aantal shops kun je deze welbekende luiers online shoppen. Dankzij het internet heb je de mogelijkheid om alle prijzen snel te vergelijken. Wanneer je nu Maat 0 (1 – 2 KG) of Maat 5 (11 – 25 KG) zoekt. Elk model is online te bestellen. Zowel een huismerk als A merk. Jij kan voor de kleine ook eens Bebino Luiers bestellen.

Bumblies Luierbroekjes korting

Met een goede deal Bumblies kopen? Die optie is er natuurlijk. Elke week plaatsen we kortingsacties. Luiers koop je bij via Drogisterij.net of PLUS. De gemiddelde prijs voor een pak is €6,35. Deze box bevat zo’n 10 luiers. De stukprijs van een luier is dan zo’n €0,64. Voor de geldige Bumblies kortingen moet we je doorsturen naar de aanbiedingen pagina. Met korting bespaar je zo 50%. doorzoek snel de Bumblies Luierbroekjes aanbieding.

Bumblies Luierbroekjes ervaringen
Welk cijfer geef jij? Beoordeel zelf Bumblies Luierbroekjes door het geven van bijv. 3 punten. Onderschrijf de extra absorberende kern of de verpakking. Maar ook de fit: Maat 4 is 7 – 18 KG en Maat 5+ is 13 – 27 KG. Was de sluiting gemakkelijk? Alvast bedankt voor jouw Bumblies review.

4 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
-Te vinden bij de meeste supermarkten (Deen, Hoogvliet)
-Geweldig voor opgroeiende peuters
Nadelen
-Niet veel goedkoper dan A-merkbr> -Zelden in de aanbieding
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit
Wat ouders zeggen... Review dit product
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar
Geverifieerd
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Review dit product

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one