luiers aanbieding

logo bol-com
  • Beste aanbiedingen
  • Gratis v.a. €20
plus supermarkt
  • Populaire maandboxen
  • Vanaf €6
logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €6,00
logo-albert-heijn
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €4,95

Albert Heijn Luiers aanbieding

Waar vind ik de huidige Albert Heijn Luiers aanbieding? Op luiersvergelijken.com zoeken wij constant de actuele Albert Heijn aanbiedingen van deze week. Deze luiers zijn beschikbaar in verschillende formaten. Vaak is het zo: Des te meer luiers in de verpakking, des te aantrekkelijker de aanbieding. Standaard zitten er in een doos van Albert Heijn plus minus 56 stuks luiers. De prijs is gemiddeld €6,99. Dit komt neer op een prijs per luier van €0,12. Dit is de normale prijs. Vaak zijn er acties en extra veel korting. Door middel van een Albert Heijn Luiers aanbieding spaar je soms voor 5% t/m 50% kassakorting. De prijs is dan soms nog maar €4,19 voor een pakket met 56 luiers (dit komt neer op €0,07 voor 1 stuk). Handig: vandaag nog de goedkoopste luiers van Albert Heijn in de aanbieding via internet kopen? Ga dan voor een maandbox. Zo een voordeelverpakking biedt genoeg luiers voor 4 weken. In eerste instantie is dit een flink bedrag, Echter, uiteindelijk bespaar je tot wel 50%. Wie wil dat nu niet? Behalve deze maandboxen bestaat er ook een uniek groot voordeelpak Albert Heijn Luiers in de aanbieding. Deze voordeel-box bevat extra veel luiers (soms wel 112 stuks). Reda en Catharina gebruiken enkel nog een voordeelpak Albert Heijn Luiers voor Mathias van 8 maanden. “Voorheen bestelden we steeds kleine verpakkingen. Maar later zag ik eens een Albert Heijn Luiers maandbox aanbieding bij Makro. Sindsdien zoek ik altijd intensief naar de laatste acties. Zo nu en dan koop ik ook een Kruidvat Meegroeiluiers aanbieding.”

Albert Heijn Luiers aanbiedingen van deze week (16)

Bij winkels als iBood vind je steeds vaker Albert Heijn Luiers in de aanbieding. Ook luiers van Naty scoor je hier af en toe heel goedkoop. Heb je daar ook last van? Het valt flink tegen om Albert Heijn Luiers aanbiedingen van deze week (week 16) te vinden. Op deze website verzamelen wij alle kortingscodes / acties van het vaak-bestelde Albert Heijn. Controleer dus meteen waar je deze week de goedkoopste Albert Heijn Luiers kunt kopen. Tip: check ook alles over Etos Luiers.

Waar is de goedkoopste Albert Heijn Luiers actie?

Steeds meer ouders doen het: Producten zoals Schommelstoelen online shoppen bij webwinkels als Bol.com. Ook luiers kopen we steeds vaker op het internet. De goedkoopste Albert Heijn Luiers actie bestellen is super makkelijk. Online, bij shops als PLUS en ook Dekamarkt shop je tegenwoordig veel soorten luiers. Prijzen vergelijken gaat dankzij het internet een stuk gemakkelijker. Het is niet eens meer nodig om alle folders door te spitten. Check nu de lopende Albert Heijn Luiers aanbiedingen en bestel de goedkoopste direct met korting online. Voorbeelden van kortingsacties zijn: 56 stuks van €6,99 nu voor €4,19 bij Deen. Of een aanbieding als: Luiers van Albert Heijn (56 stuks) van €6,99 nu voor €6,29 alleen bij Bol.com. Wacht niet te lang: het aanbod is niet onbeperkt geldig. Alle ins en outs over luiers lezen? Moeders van pasgeboren baby’s hebben het over: Luiers vergelijken. Scoor een lage prijs en koop een voordeelverpakking Albert Heijn Luiers in de reclame.

4.3 / 5 Onze Score
{{ reviewsOverall }} / 5 Score ouders (2 stemmen)
Voordelen
- Absorbeert goed
- In vele maten beschikbaar
Nadelen
- Geen voordeelpakken
- Kan af en toe lekken
Pasvorm
Absorptie
Prijs-kwaliteit